Přípravky: prázdninové akce

Tak milí a drazí doplouváme do konce další sezony fotbalových přípravek. Hodnotit je ještě čas a nemám dost inspirace, ale je potřeba nastínit co nás čeká o prázdninách (pokud je někdo nezruší). Především jako každý rok budou i o prázdninách 1x týdně dobrovolné tréninky neb víme, že ne všichni hned 1.7. vypadnete někam za hranice všedních dní a pro ty, co zrovna dřepěj doma, nabídneme možnost se jednou týdně přijít vyprdět na společný trénink (proto čtěte stále tyto stránky). Já budu určitě neb jsem bohužel nesehnal lístky na stanový tábor do Božkova a nabídka od sparťanů do kempu na levný italský víno mě nebere a sešívky se zase budou v mongolských jurtách učit vařit šňaps z rýže, ale proč na to musím mít hůlky ??????

A teď prázdninový akce !!!!!!!!!!!!! 
1. stanový tábor: po roční odmlce se letos zadařilo a cca se 17 dětmi a osvědčenou hlídací partou poskytneme zúčastněným (a možná i nezúčastněným) doufám že nevšední zážitek. Česká policie nám slíbila stejnou ochranu jako u jednání G7 a noční hlídku tj. od 23,oo (to se asi tak vracej děti do stanů z různých plánovaných i neplánovaných akcí) do 12,oo (než se vzbuděj nějací trenéři) bude držet indiánská babička (p. Labounek nejst.). V každým pádě si Vy na pondělí 3.7.2017 do 12,oo postavíte stan (anebo to svoje strčíte na kukačku), Romance (v budoucnu snad Trédlové) dáte 700,oo kč (nechtějte vědět na co) a do středy 5.7.2017 do 12,oo se NEOBJEVÍTE. Nicméně v tento den i tento čas si přijdete sbalit svůj stan, dítě a zbytek jeho věcí. Odpoledne doporučuji provést u výše zmíněného desinfekci a deratizaci známou u bojových jednotek ve střední Africe. A nyní pro ty co mají premiéru – Žádné kapesné, nic drahého, žádné jídlo nebo sladkosti. Povolen je rum, drobivé keksy do stanu, kyselý cukrátka a pro ty co v autobuse blinkají tak kinedril, aby nám to tam nepoblily. Oblečení dle počasí (nechci vidět saně pro případ sněžení ani horolezeckou výbavu), hygienu zkraťte neb jako každý rok v tento termín neteče voda. A kdo bere nějaké léky, tak předat s pokyny dozorcům (oni to večer uvařej). Bližší info u obsluhy ve výčepu.
 
2. soustředění: jako každý rok na hotelu Ort a až na ty, co nejedou, je to pro ostatní povinné!! Termín je a teď pozor !!!  25.8. – 29.8.2017. K podrobnostem se ještě zavčas vrátím a navíc co psát, když jedete už po patnáctý a v prvním ročníku s náma byl třeba David Lafata a Pavel Labounek běhal stovku za 10,6 sekundy (dneska sotva za 10,9). Opět pojedeme obě cesty vlakem, znovu budem otravovat p. Kuska o odvoz a dovoz věcí, postý budete platit 1800 ,- + 200,- kč (kapesné za kus) atd…
 
3. nábor: vzpomínky jsou fajn, současnej stav ujde, ale nejhorší je zapomenout na budoucnost, proto budeme pro nové elévy ročníku 2012 a mladších na konci prázdnin provádět nábor budoucích  Nedvědů, Peltů, Jágrů a dalších… Proto máte-li doma či ve svém okolí toho správného adepta nebo adeptku oslovte je a přijďte to s nimi zkusit.

Standa Míšek

Reklama