Starší žáci: Libiš – Labský Kostelec 5:0 (3:0)

Branky: Mündl, 2x Munzar, 2x Chyba

První zápas, který měl parametry velkého fotbalu…. Po ukradených bodech v Byšicích jsme chtěli potvrdit stoupající formu doma.

Vždy když vstupujete do zápasu, jako favorit je to lehce svazující a tak jsem na kluky apeloval, aby si to vůbec nebrali do hlavy a šli do toho na 100 procent. První půle mě velmi překvapila. Nepustili jsme soupeře takřka k ničemu, silní na balonu, velký rozhled kolem sebe a dobrá komunikace na hřišti, to byl hlavní důvod, proč se v poločase šlo do kabin za stavu 3:0. Využívali jsme skvěle šířku našeho hřiště a přenášení hry z jedné na druhou stranu soupeři vůbec nesvědčilo. Ještě když se k tomu přidalo naše útočné trio Kubíček – Chyba – Munzar, kteří rychle a efektivně chodili za obránce pomocí krásných přihrávek z naší obranné a záložní řady. Druhý poločas už byl z naší strany slabší. Kluci zřejmě podcenili soupeře a přenechali jsme jim na 10 minut aktivitu, ale nic důležitého se nestalo. Naopak my jsme ještě 2 krát udeřili a konečný výsledek se zastavil na číslech 5:0.

Teď pojedem na hřiště Pšovky Mělník. Když budeme pokračovat ve formě, jakou jsme měli v posledních 2 zápasech, tak si můžeme odvézt 3 body.

Trenér Filip Mündl

Reklama