|

Muži B: Mšeno – Libiš „B“ 1:2

Na zápas sedmého kola jsme jeli do Mšena odčinit domácí porážku od Velkého Borku, a to se nám povedlo.

Začátek nám opět nevyšel a už ve 3.min. domácí nastřelili tyč a další šanci domácí hráč trestuhodně zahodil. Až od 10. minuty jsme trochu začali hrát a hned v 11.min. Matucha po standartce Šobra trefil tyč. Ve 13.minutě domácí šanci nedali, tak jsme v 15. minutě šli do vedení. Po opět výborně zahrané standartní situaci Šobrem se trefil Matucha a vedli jsme 1:0.

V 19. minutě měl šanci Buzek, ale hlavou přestřelil a o chvíli později měli domácí šanci, ale naštěstí to špatně vyhodnotili a nedali. Ve 22. minutě nás podržel Kaul, když domácím šanci zneškodnil.

Ve 26. minutě nádherně našel Buzek Šobra a ten se nemýlil a vedli jsme 2:0. Poločas jsme vyhráli na šance i branky asi zaslouženě.

Druhý poločas jsme začali aktivně a hned v 52. minutě Matucha trefil břevno. Postupně jsme přenechali hru domácím a v 57. minutě měli šanci, ale opět ji zahodili. Domácí nás postupně přehrávali a branka se jim podařila vsítit v 74. minutě, začali jsme se bát o výsledek a každý míč jsme odkopávali až zbytečně zbrkle a tím jsme se dostávali pod tlak, ale naštěstí domácí neměli svůj střelecký den, tak jsme to vítězství ubojovali.

Bylo to pro nás velmi důležité vítězství, které musíme doma potvrdit proti Horním Beřkovicím. Hráčům musím poděkovat za odbojovaný zápas a vydřený 3 body. Trenér Urbanec

Mšeno – Libiš B 1:2

Branky: 74. Wasyliw – 15. Matucha, 26. Šobr. ŽK: Kolumpek, Matúšek – Mündl, Pazdera, Buzek, Novotný, Malík. Rozhodčí: Stibůrek – Eder, Šestorád.

Sestava: Kaul – Novák – Mündl, Pazdera, Malík – Novotný , Eisner, Buzek (59. Žák), Havlík (69. Pospíšil) – Matucha , Šobr. Douša a Kletečka nestřídali.

Reklama