|

Muži A: Meteor – Libiš 1:0

A tým pod vedením nového trenéra Luboše Urbana v zápase na Meteoru body nezískal. Jedinou branku vstřelil ve druhém poločase domácí David Hanek.

Po éře s hrajícími kouči Šenkeříkem a Očovanem měl nováček po delší době na lavičce jejího „klasického“ šéfa. Luboš Urban, který má za sebou angažmá v několika ligových klubech, o sobě dával hlasitě vědět.

Ani jeho pokyny před rozehráním trestného kopu z pravé strany po necelé hodině hry ale nepomohly, aby tečovaná rána z kopačky Hanka skončila v síti brankáře Kratochvíla. Ten se vrátil mezi tyče poprvé od čtvrtého kola a porážky s Nymburkem. Bohužel pro hosty šlo o jediný gól utkání.

„Zápas se pro nás nevyvíjel špatně, nehráli jsme zle, ale opět se na nás nalepila smůla. Gólman s tím asi těžko mohl něco dělat,“ soudil o rozhodujícím momentu Peter Očovan.

Ze slovenské opory se v minulém týdnu rázem stal „pouze“ hrající asistent. „Nemám s tím problém. Takový je fotbalový život. Těšilo mě, že jsem dostal šanci. Byla to pro mě dobrá zkušenost,“ bere novou roli s nadhledem. Špatnou zprávou pro něj bylo, že na Meteoru kvůli bolestivému „koňaru“ nedohrál.

Článek převzatý z www.melnicky.denik.cz

Meteor Praha – Libiš 1:0 (0:0)

Branka: 58. Hanek. Rozhodčí: Kastl. ŽK: 1:3. Diváci: 230.

Libiš: Kratochvíl – Macháček, Pešek, Bíba (88. Macháč), Stibora (52. Stejskal), Zeman, Dobrovolný, Očovan (66. Šobr), Škoda, Vaněk, Dušek.


Výsledky 9. kola a aktuální tabulka ↓

 

Reklama