|

Muži B: Libiš – Horní Beřkovice 8:1

V sobotu jsme odehráli domácí utkání a už od rána jsem věděl, že mně chybí 6 hráčů. Někteří byli v práci a většina nemoc, naštěstí mladí z áčka měli chuť, tak jsem se domluvil s trenérem Urbanem, že vezmu nakonec všech 5, i když dva museli v poločase střídat.

Hosté z Horních Beřkovic nebyli také kompletní. Do první branky ještě hosté napadali a měli šanci, ale ve 12. a 17. minuntě Prieložný dal rychlé branky a zápas se vyvíjel jednoznačně pro nás. Do poločasu jsme přidali ještě 3 branky, z toho dvakrát Šobr a hattrick dovršil Prieložný.

Jak jsem už zmínil, tak do druhého poločasu jsme dvakrát vystřídali, ale na hře to nebylo znát. Dopředu jsme hráli opatrně, abychom to v klidu dohráli. Branky jsme ještě přidali tři, dvě dal Hrnčíř a jednu přidal Mündl.

Hosté se dostali ke slovu v 84. minutě a upravili skóre na 8:1. Kluci to odehráli s chutí, a i když bylo 5 kluků z „A“týmu, tak si vyhověli, hráli kombinační fotbal a dávali pěkné branky po hezkých akcích, zbytečně nedrželi míč, což nemám rád. Děkuji klukům za předvedenou hru. Teď zajíždíme do Dolních Beřkovic, kde bych chtěl potvrdit domácí výhru.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník, 8. kolo:

Libiš B – Horní Beřkovice 8:1 (5:0)

Branky: 12., 17. a 41. Prieložný, 36. a 38. Šobr, 58. a 81. Hrnčíř, 62. Mündl – 84. Novák T.

Sestava: Škrna – Novák – Mündl, Pilař, Malík (32. Bubeníček), Novotný, Buzek, Prieložný (68. Pospíšil), Macháč (46. Havlík) – Hrnčíř, Šobr (46. Pazdera). Brynda nestřídal.

Reklama