|

Muži B: Dolní Beřkovice – Libiš 3:8

V sobotu jsme zajížděli do Dolních Beřkovic, kterým patřilo poslední místo tabulky. V kabině jsme si řekli, že to nesmíme podcenit.

Domácí se celkem sešli, kluky jsem na to upozornil. Začali jsme opět ze začátku trochu kostrbatě, ale postupem času jsme domácí přehrávali a v 8. minutě po přihrávce Novotného dal Matucha na 1:0.

Další branky jsme přidali v rozmezí sedmi minut. Mezi 22. a 27. minutou postupně dali branky Mündl, který si krásně naběhl zprava po přihrávce Hrnčíře a zavěsil pod břevno. Pak nádherně Ghanmi obešel tři hráče a uklidil míč do sítě, aby se trefil také Novotný přízemní střelou k tyči, kdy mu nádherně předložil míč Ghanmi.

Před poločasem jsme vytvořili hrubku a domácí ve 43. minutě snížili na 1:4. O přestávce jsem klukům řekl, že nesmíme domácí k ničemu pustit a hrát furt stejně rychlou kombinační hru. Jenže ve 47. a 49. minutě po našich hrubkách domácí snížili na rozdíl jediné branky a málem jsem zešedivěl. Domácím ale došel naštěstí dech a v 58. minutě Pazdera zvýšil na 5:3. Další branky jsme přidali v 68. minutě Matuchou, pak v 75. minutě přidal branku Douša po přiklepnutí Matuchou a poslední branku utkání dal dobře hrající Matucha po přihrávce Novotného a dovršil hattrick.

I když mně chybí spousta marodů, tak se to dobře doplnilo dvěma hráči z „A“ týmu – Novotný, Hrnčíř- chci jim poděkovat, i když ve stejný den hrál i náš „A“tým, tak jsme se dohodli s trenérem Urbanem, že kluci můžou jet s námi, spolupráci máme od prvního dne, co trenér Urban přišel, velmi dobrou.

Vzal jsem i tři kluky z dorostu,kteří ráno odehráli své utkání, ale přesto nás doplnili, s trenérem dorostu Panochou máme taky velmi dobrou spolupráci. V Beřkovicích jsme vyhráli zaslouženě a všechny kluky musím pochválit za výborný výkon.

Teď nás čeká doma derby s Tišicemi, bude to těžký boj, ale věřím v naše vítězství, chtěl bych zúročit naši dobrou formu, kterou teď máme. Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník, 9. kolo:

Dolní Beřkovice – Libiš B 3:8 (1:4)

Sestava: Kaul – Novák – Mündl (66. Bubeníček), Pazdera, Pilař – Ghanmi (68. Douša), Hrnčíř, Eisner, Havlík – Novotný, Matucha (86. Kletečka). Buzek Tomáš, Rác a Mündl Matěj nestřídali.

Výsledky a tabulka po 9. kole ⇓

Reklama