|

Muži B: Libiš – Tišice 1:2 po penaltách

V sobotním derby jsme nastoupili doma proti Tišicím. Hned od začátku nás hosté přehrávali a velmi dobře bránili, tak jsme se k ničemu nedostali, měli jsme jen jednu takovou sporadickou střelu na branku.

Za to hosté měli asi 4 loženky, ale zazdili je. Hosté dali branku po naší chybě v závěru poločasu, kde jsme zaspali a míč přes celé malé vápno doputoval až ke střelci vedoucí branky hostů. O poločase jsme si něco řekli a doufal jsem, že to pomůže. Začali jsme aktivně a po jedné šanci, kdy šel sám Matucha na hostujícího brankáře, hostující hráč zatáhl za záchranou brzdu a po druhé žluté šel do kabin ve 47. minutě.

Z následujícího trestného kopu nastřelil Novotný břevno,byla to smůla, mohlo nás to víc nakopnout. Branku jsme dali až v 68. minutě. Po krásné přihrávce Matuchy ještě lépe zakončil Buzek Michal a vyrovnal na 1:1.

Dnes se nám nedařilo vůbec držet míč, zbytečně jsme to ztráceli a hráli jsme až moc ustrašeně, nedalo se to srovnat jak s fotbalem ve Všestudech, nebo doma s Borkem. Teď zajíždíme v neděli do Záryb, kde to nebude nic jednoduchého, budu muset asi zasáhnout víc do sestavy a dát prostor mladíkům a uvidíme, jak se s tím popasují. Musím říct, že i některým klukům z „A“ týmu se něco řekne, hlavně těm mladším, tak neumí ještě plnit ty věci, co se po nich chce na 100%, tak uvidíme jaký to bude přínos do budoucna.

Chyběl tomu duch bojovnosti a nasazení, tak doufám, že se to příští týden opět změní. Každý zápas je jiný, nesmíme z toho dělat vědu, hrajeme to hlavně pro radost a aby se ten kolektiv po zápase sešel v plném počtu na pivě a vyříkali si to tam, co se komu líbí, nebo nelíbí, to by se měli chytnout někteří za rypák. To je ode mne vše, trenér Urbanec

Sestava: Kaul – Novák – Macháč, Pazdera, Pilař – Novotný, Eisner, Buzek Hrnčíř – Matucha, Prieložný. Mündl, Havlík, Douša, Pospíšil a Bubeníček nestřídali.

Reklama