|

Muži B: Záryby B – Libiš 2:4

V neděli jsme zajížděli do Záryb a chtěli jsme získat nějaké body, a to se nám nakonec povedlo, i když to nebylo vůbec jednoduché. První poločas jsme začali tlakem a vytvořili jsme si šance.

V 7. minutě jsme vedli 1:0, ale domácí o půl minuty později kopali penaltu za ruku ve vápně Dobrovolného, ovšem nastřelili tyč. O 5 minut později jsme zvýšili na 2:0 a vypadalo to, že půjdeme za suveréním vítězstvím, měli jsme ještě nějaké šance, ale neproměnili jsme je.

Domácí si vytvořili tlak, šance ale nedali. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro nás.

Ve druhém poločase nás domácí začali přehrávat a těžili jsme z brejků, ale špatně jsme to řešili. Domácí snížili na 1:2, ale naštěstí jsme hned přidali třetí branku. Domácí to nevzdávali a opět snížili na rozdíl jediné branky. Nakonec jsme to pojistili v 90.minutě na 4:2 a odvezli jsme si na těžkém hrbolatém terénu 3 body a poskočili jsme na 4. místo v tabulce.

Kluci to ubojovali, i když se nám moc herně nedařilo. Musím poděkovat klukům z áčka a dorostu, že nás výborně doplnili, protože máme asi 8 zraněných. Teď to musíme potvrdit doma s Hořínem, ale doma se nám moc nedaří jako dřív. Trenér Urbanec

11. kolo Okresní přebor Mělník

TJ Sokol Záryby B – TJ Sokol Libiš B 2:4 (0:2)

Branky: 72. a 80. Antoš – 7. Šobr, 12. a 74. Matucha, 90. Přieložný. ŽK: Procházka – Pazdera, Eisner, Šobr. Rozhodčí: Šmíd – Kulhánek, Dohnal.

Sestava: Kaul-Novák – Malík (60. Pospíšil), Buzek Tomáš, Dobrovolný – Novotný, Eisner, Pazdera (59. Prieložný), Hrnčíř – Matucha, Šobr.

Winter a Kletečka nestřídali.

Reklama