|

Muži B: Libiš – Hořín 4:1

V sobotu jsme nastoupili proti soupeři, který je sice na chvostu tabulky, ale kluky jsem hned od začátku připravil na to, že Hořín má velmi dobrý mužstvo a nesmíme nic podcenit. Doufám, že se hosté vzpamatují a bude se jim dařit, tak jako dřív, protože si myslím, že patří k tomu lepšímu v okrese.

Trochu jsem propletl sestavu, protože máme spoustu zranění. Začali jsme velmi dobře a vytvořili jsme si mírnou převahu a v 19. minutě jsme otevřeli skóre Doušou. Hosté vyrovnali po našem nedorozumění ve 33. minutě na 1:1.

Ale hned o minutu později strhl vedení na naší stranu opět Douša. Třetí branku přidal a završil hattrick dobře hrající Douša, když na všechny 3 branky mu nahrál výborně hrající Novotný. Do druhého poločasu jsem vystřídal, ale hráli jsme dobře a čtvrtou branku přidal náš nejlepší střelec Matucha.

Postupně jsem vystřídal všechny kluky a vítězství jsme udrželi až do konce. S výkonem všech kluků, včetně náhradníků, jsem byl spokojený a chci poděkovat klukům z áčka a dorostu, že nás výborně doplnili. Teď už víme, že hůř, jak 4. místo po podzimní části to nebude. Poslední kolo zajíždíme na Pšovku už v sobotu a začínáme netradičně v 10:00.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník – 12. kolo

TJ Sokol Libiš B – FK Hořín 4:1 (3:1)

Sestava: Škrna – Mündl (75. Pospíšil), Prieložný, Eisner, Dobrovolný (46. Bubeníček) – Novotný, Buzek Michal, Hrnčíř, Macháč (46. Pilař) – Douša (57. Buzek Tomáš), Matucha (83. Kletečka).

Reklama