|

MUŽI B: Pšovka B – Libiš 1:2

Netradičně v sobotu jsme zajížděli na Pšovku, kde se hrálo už od 10 hodin. Hřiště bylo místy zmrzlé, ale postupně začalo být měkké, protože začalo svítit sluníčko na celou plochu.

Začali jsme velmi dobře a domácí jsme zatlačili a vytvořili jsme si šance. Domácí se ale dostali ke slovu ve 13. minutě, kdy jsme vytvořili hrubku a první střela na naší branku skončila v síti a prohrávali jsme 0:1.

Trochu nás to pribrzdilo a boj se odehrával ve středu hřiště. Vyrovnali jsme po krásné akci Novotný – Prieložný – Pazdera, který špatně trefil míč a Ghanmi uklidil míč do sítě. Poločas byl 1:1. Druhá půle byla už vyrovnanější a na měkkém hrbolatém terénu byla spousta nepřesných kombinací a šancí bylo na obou stranách málo. Do vedení jsme mohli jit my, ale Pilař nastřelil tyč, potom domácí útočník sám před odkrytou bránou trefil také tyč a míč prošel podél brankové čáry pryč.

O vítězství jsme rozhodli v 67. minutě po samostatné akci, kdy dostal Hrnčíř nádhernou přihrávku za obranu, rozhodl utkání a vyhráli jsme 2:1.

Tentokrát jsme vítězství vydřeli a kluci bojovali až do konce. Všechny kluky musím pochválit za bojovnost včetně všech náhradníků. Po zápase jsme měli společný oběd a rozloučení s podzimní sezónou, myslím, že se to povedlo. Hodnocení podzimu bude během týdne. Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník, 13. kolo:

Pšovka Mělník B – Libiš B 1:2 (1:1)

Góly: 19. Urban – 44. Ghanmi, 70. Hrnčíř. ŽK: Novotný, Eisner, Ryšlavý. Rozhodčí: Driml – Blahout, Hampl.

Sestava: Kaul – Hochmann (59. Novák) – Malík, Eisner, Pilař – Novotný, Prieložný, Pazdera, Ghanmi (80. Urbanec) – Hrnčíř, Kletečka (46. Ryšlavý Marek).

Reklama