Ocenění přípravek a jejich trenérů

Jmenuji se Robert Kuhn a jsem majitelem a pořadatelem Můj turnaj z.s., pořádáme turnaje pro přípravkové kategorie a to jak halové, tak venkovní. Mimo jiné jsem i trenér s licencí B UEFA mládeže.

Chtěl bych tímto dopisem vzdát obrovský hold trenérům, asistentům a všem, kteří mají na starost vaše přípravkové kategorie. Byly u nás na turnaji jak s mladší přípravkou tak starší přípravkou a mohu vám zodpovědně říci, že úroveň vašich přípravkových kategorií je na velmi vysoké úrovni. Komplexně jak po týmové stránce, tak individuální, tak skvělým pozitivním coachingem vašich trenérů pod vedením pana Jaroše. Opravdu se nevidí často takto připravené a konkurenceschopné týmy v této věkové kategorii. Myslím si, že si jistě tým trenérů vašich přípravek zaslouží obrovské poděkování a poctu za odvedenou práci, kterou dělají perfektně. 

Já osobně těmto trenérům poděkuji a odměním je při příštím turnaji, na který jsou přihlášeni, ale chtěl jsem také, aby jste Vy jako vedení TJ Sokol Libiš věděli, že máte takto kvalitní tým trenérů, doufám, že je to pro vás pozitivní zpětná vazba a já držím palce, ať to pokračuje jen a jen vpřed.

S přátelským pozdravem 

Robert Kuhn – Můj turnaj z.s.

Reklama