|

Divize B: Most – Libiš 2:3 na pen (pol. 1:0)

Branky: Macháček, Tylšar

„Mostecký fotbalový klub : Sokol LIBIŠ  2:2 pen. 2:4 Super!!!!  odvážíme si 2 body ze hřiště soupeře, který je pod námi. Bojovný zápas, asi zasloužená remíza. Hráli jsme v areálu střední školy na skvělé umělé trávě, ale na nefotbalovém  hřišti – atletická dráha a za silného větru!!!

Úvod zápasu oboustranně opatrný, jen Rilke v 10. min nastřeluje břevno. 1. poločas jsme hráli s větrem v zádech, byli jsme aktivnější, ale špatným řešením finální přihrávky jsme neskórovali. Naopak domácí v 33. min střelou pod břevno se ujímají vedení 1:0. V závěru poločasu jsme přežili velkou šanci domácích (střela nad).

Po pohovoru v kabině jsme vstoupili do druhého poločasu aktivněji, více jsme běhali a nebáli se hrát. A byli jsme odměněni: 55. min po faulu na Stiboru zahrává trestný kop Šobr a MACHÁČEK hlavou dává na 1:1 a v 63. min po brejku Šobra a přistavení Vetešníka TYLŠAR  zvyšuje na 2:1. Domácí to otevírali, ale nám se nepodařilo skóre navýšit. Naopak po závaru v 77. min domácí srovnávají na 2:2. A šlo se na penalty: skvělý Brožek 2 penalty chytil a vyhráli jsme 4:2 a vezeme si další bod. 2 body se počítají z cizího hřiště, ale je stále co zlepšovat. Příště opět jedeme ven – FK Ostrov.“ Trenér Luboš Urban

První branka – Pavel Macháček

Druhá branka – Pavel Tylšar

Reklama