|

MUŽI B: Libiš – Mšeno 4:1 (2:0)

V sobotu jsme odehráli první mistrovské utkání doma se Mšenem. Hosté nás zaskočili aktivní hrou a dělali nám obrovské problémy, vytvořili si asi 3 velké šance, ale buď to zachránil náš brankář Škrna, nebo jsme to odvrátili na roh.

Dostali jsme se ke slovu až v 16. minutě, kdy po rozehraném rohu Škody s Eisnerem následoval centr do vápna a Makovský hlavou rozvlnil síť.

Zdálo se, že hru vyrovnáme, ale dělali jsme chyby v rozehrávce a hosté to naštěstí nepotrestali. Opět skončili na našem brankáři Škrnovi.

Až okolo 30. minuty jsme vyrovnali hru a vytvořili jsme si šance. A ve 34. minutě Douša zvýšil po přihrávce Eisnera na 2:0.

Druhý poločas jsme začali o mnoho lépe a hosty jsme už  k ničemu moc nepouštěli. Připadalo mně, že hosté odchazeli fyzicky.

Neměli jsme sice nějaký obrovský tlak, ale za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát, protože jsme měli dost šancí a proměnili jsme jen dvě.

Třetí branku přidal Douša v 61. minutě opět po přihrávce Eisnera. Čtvrtou branku vstřelil v 67. minutě Škoda z trestného kopu. Hosté už jen upravili skóre v 87. minutě na 4:1.

Musím vyzdvihnout Eisnera se Škrnou, kteří byli klíčem našeho úspěchu.

O dalším víkendu nás čeká tvrdý oříšek, kdy zajíždíme v neděli do Všestud.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 1. kolo

TJ Sokol Libiš B – SK Mšeno 4:1 (2:0)

Branky: 16. Makovský, 35. a 63. Douša, 68. Škoda – 88. Valenta. ŽK: Dvorný, Valenta.

Sestava: Škrna – Novák (66. Hrubý) – Chorvát (79. Kletečka), Buzek, Pilař – Malík, Eisner, Škoda, Makovský (70. Havlík) – Douša, Matucha. Chládek a Pospíšil nestřídali.

Reklama