Letní soustředění přípravek

Letní soustředění Kácov 26. 8. – 30. 8.

V pondělí v dopoledních hodinách se vydaly naše přípravky na soustředění před boji v podzimní části sezóny. Na programu zde bylo hlavně maximální  tréninkové zatížení, přátelské zápasy s regionálními týmy a také trocha zábavy.

Každý den týmy mladší, starší a minipřípravky absolvovaly dva tréninky a mimo to si vyzkoušely ještě další sportovní aktivity jako nohejbal, bowling, minigolf, plavání. Z únavy dětí bylo znát, že tréninkové jednotky a přátelské zápasy v Kácově respektive v Uhlířských Janovicích odmakaly. Největší úspěch v teplých dnech, které nás po celou dobu soustředění provázely, měl místní bazén, který posloužil i k lepší regeneraci.

Děti, trenéři i jejich asistenti si soustředění maximálně užili, tak nezbývá nic jiného než věřit, že se to projeví i ve výsledcích podzimních bojů v mistrovských zápasech. Hlavním úkolem pro všechny však bylo přivézt děti zdravé, bez úrazu a zranění, to se také podařilo.

Zvláštní poděkování a pozornost však patří nestárnoucí legendě libišského trenérského štábu, čímž je pan Pavel Labounek. Je neskutečné, co ve svých téměř 77 letech zvládne, jakou energii stále má a jak ji dokáže přenášet na děti. Za kolektiv trenérů přejeme panu Labounkovi mnoho sil, zdraví a sportovních úspěchů do dalších let v libišském ,,dresu“…..patří vám velké poděkování.

Reklama