|

Muži A: TJ Sokol Libiš – FK Kolín 1:3 (0:2)

Úvod utkání jsme zaspali. Hraje se 1.30 min a prohráváme 0:1 po tečované střele z 28m!!!! Poté v 6 min po centru soupeř přestřeluje z jasné pozice!! My jsme odpověděli v 11 min krásnou střelou Přibyla, ale gólman hostů ji vyráží na roh.V 16 min po brejku Stibory a jeho tečované střele opět jen roh.26 min 0:2 …střela z vápna (nedostoupíme včas soupeře…)..soupeř nás přehrává pohybem a kombinací.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se 3 změnami v sestavě. Hra se vyrovnala, soupeř se zatáhl a čekal..51 min Přibyl vyjel od pomezní čáry na střed a trefuje tyč….. V 58 min po veliké chybě Bíby (nahrál přímo soupeři před naším vápnem…) hosté zvyšují na 0:3. Ke cti našich hráčů sluší dodat, že bojovali až do konce a v 71 min snížil Hamada na 1:3 a vzápětí po rohu z jasné pozice hlavičkoval do rukou gólmana a v nastavení Macháček po centru opět přestřelil branku.

O zápase rozhodl první poločas, kdy jsme lacino inkasovali a soupeře to nakoplo a přehrával nás. Situace není dobrá, hráli jsme proti kvalitním mužstvům, musíme věřit tomu, že to zlomíme a že konečně získáme 3 body!! Trenér Luboš Urban

Reklama