|

MUŽI B: Libiš – Horní Počaply 6:1 (3:0)

V sobotu jsme odehráli už třetí domácí utkání proti soupeři, kterému jsme chtěli oplatit poslední porážku a to se nám povedlo velmi dobře.

Začátek utkání byl oboustraně vyrovnaný a velmi vlažný. První střelu jsme vyslali až ve 20. minutě, ale šlo to vedle.

O chvíli později jsme dali snad nejrychlejší 3 branky, myslím, že si ani nevzpomínám, že by se to někomu povedlo a ještě hattrick, který vsítil Matucha v rozmezí tří minut od 25. do 27. minuty.

První padla za přispění hostujícího týmu, druhá branka padla po přihrávce Milnera a třetí branka po rohu Eisnera. Poločas tedy skončil 3:0.


Fotogalerie od Antonína Čvančary 📸 📸 📸 ZDE.


Druhý poločas jsme už měli pod kontrolou a nabádal jsem kluky ať to v klidu dohrají a zkusíme přidat další branky a to se nám povedlo.

V 65. minutě po nádherné přihrávce Dobrovolného zvýšil Milner na 4:0, další branku přidal Malík, míč se k němu odrazil na šestnáctku a po zemi zvýšil v 75. minutě na 5:0. Šestou branku přidal Pilař, který si naběhl na nádherný centr od Douši v 89. minutě.

Tři minuty před tím hosté dali jedinou branku utkání.

Tentokrát musím pochválit všechny kluky včetně náhradníků, kteří se na výhře podíleli.

Teď zajíždíme v neděli do Záryb, bude to velmi těžké utkání, ale připravíme se na to a chtěl bych tam uspět.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník – 4. kolo

Libiš – Horní Počaply 6:1 (3:0)

Branky: 25., 26. a 27. Matucha, 65. Milner, 75. Malík, 89. Pilař – 85. Žídek. ŽK: Šmejkal. Rozhodčí: Miroslav Hampl.

Sestava: Chládek – Malík (75. Kletečka), Moltaš, Macháč – Pilař – Dobrovolný, Eisner, Buzek (72. Makovský), Sus (68. Hrubý) – Milner, Matucha (69. Douša). Novák a Škrna nestřídali.

Béčko díky třem domácím výhrám je po čtyřech úvodních kolech na 1. místě mělnického okresního přeboru na skóre před Všestudy a Horními Beřkovicemi.

Reklama