|

MUŽI B: Záryby B – Libiš 1:1, 2:1 po penaltách

V neděli jsme zajíždeli do Záryb a začali jsme hrát o 25 minut později, čekalo se na rozhodčí. Naštěstí nás to nerozhodilo a začali jsme velmi dobře, domácí jsme přehrávali ve všech směrech. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale samozřejmě jsme žádnou neproměnili.

Domácí vystřelili na naší branku až ve 43. minutě a ještě vedle. V kabině jsme si řekli, že musíme hrát furt stejně, rychle kombinovat a konečně proměnit nějakou tu šanci.

Jenže domácí prostřídali a hned na začátku druhé půle začali zlobit a vytvořili si šance, ale náš brankář Chládek byl proti a výbornými zákroky nás podržel.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a šance byly na obou stranách. Takový menší zlom v utkání přišel v 63. minutě, kdy zaúřadoval rozhodčí Kulhánek a vytáhl nesmyslně červenou kartu Eisnerovi…

V 67. minutě jsme dostali branku po rohu domácích a prohrávali jsme 0:1. Nakonec se nám povedlo vyrovnat v 82. minutě Vdovicynem po chybě domácího brankáře.

Nejhorší na tom je,že jsme v prvním poločase měli vést 3:0 a nemuselo k ničemu vůbec dojít. Penalty jsou loterie a my je samozřejmě nezvládli. Jinak musím kluky pochválit, že i v 10 jsme vyrovnali a odmakali to. Nejvíc mě s….., že bude chybět Ondra, kvůli výbornýmu rozhodčímu Kulhánkovi.

Trenér Urbanec 


Vyjádření k červené kartě: Při autovém vhazování domácího týmu letěl míč směrem k našemu pokutovému území, při snaze jej odkopnout jsem se já i protihráč málem srazili s hlavním rozhodčím. Po odehrání míče jsem zvolal směrem k rozhodčímu, aby sledoval hru a příště aspoň projevil snahu uhnout. O chvíli později nařídil přímý kop pro domácí, já jsem mu řekl znovu to samé a se slovy „jdi do prdele, já ti nemám co uhýbat“ jsem dostal žlutou kartu za řeči. Odpověděl jsem: „Když se nám tam budeš příště plést, tak tě můžu nakopnout do prdele.“ A následovala červená karta.

Když má tento pán odvahu někoho vyloučit a rozhodovat fotbalové zápasy, tak by mohl mít i dost odvahy přiznat, co řekl na hřišti a po zápase nezapírat, že nic takového neřekl. Větu o nakopnutí do prdele jsem neřekl ve smyslu, že bych ho chtěl schválně nakopat do zadku, ale to pochopili na hřišti všichni kromě něj. Tímto se omlouvám celému týmu za nesmyslné oslabení v zápase a díky domácím za férový zápas. -Ondřej Eisner-


Okresní přebor Mělník – 5. kolo

Záryby B – Libiš B 1:1 (0:0), 2:1 po penaltách

Branky: 67. Carmine – 82. Vdovicyn. ŽK: Popelka – Novák, Pilař, Eisner. ČK: Eisner.

Sestava: Chládek – Dobrovolný, Novák, Ryšlavý Jakub – Pilař – Sus (76. Ryšlavý Marek), Eisner, Buzek (73. Vdovicyn), Kubík – Milner, Matucha. Kletečka a Škrna nestřídali.

Po pátém kole je B tým o bod za Všestudy na druhém místě. Příští sobotu 28. září hostí doma Vojkovice od 16:00.

Reklama