|

MUŽI B: Libiš – Vojkovice 2:1 po pen.

V sobotu nás čekal souboj s Vojkovicemi, které sestoupily z B. třídy, takže jsem předpokládal, že to nebude nic jednoduchého a to se potvrdilo.

Hosté byli od začátku lepším týmem a my jsme se moc do hry nedostávali, rychle nás dostupovali a napadali, neměli jsme klid v rozehrávce a udělali jsme pár chyb, ale máme šikovné brankáře, kteří se střídají a tentokrát vyšla řada na Škrnu a ten nás podržel.

Do 15. minuty měli hosté dvě šance a jednu 100%, kterou právě náš brankář zachránil. Když už to vypadalo na nějakou šanci, tak jsme to vždy pokazili, nebo to hosté dobře přečetli.

Ve 36. minutě zprava odcentroval Milner a hostující brankář to nechtěně namazal Dobrovolnému a ten otevřel skóre a vedli jsme 1:0. Trochu nespravedlivé, ale vedli jsme. Ještě ve 41. minutě měli hosté obrovskou šanci, ale nedali, poločas byl tedy 1:0.

Druhou půli už jsme začali o mnoho lépe, byli jsme už častěji na míči a měli jsme i pár šancí. V 59. minutě jsme ale vymýšleli tak dlouho až z toho byla obrovská hrubka, kterou vymyslel Malík a pak Milner. Škrna už jen hasil a byla z toho jasná penalta a hosté vyrovnali.

Po penaltě jsme se rychle oklepali a opět jsme byli aktivnější a v 65. minutě měl obrovskou šanci Matucha, ale těsně minul.

Ke konci jsem ještě prostřídal, buď to zlomíme, nebo, aby byli kluci čerství na penalty a nakonec jsme vyhráli 6:5 a připsali jsme si druhý bod.

Velkou zásluhu na tom má náš brankář Škrna. Teď zajíždíme v sobotu do Dolních Beřkovic, kde se hraje už od 13 hodin.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník – 6. kolo

TJ Sokol Libiš – SK Vojkovice

Branky: 36. Dobrovolný – 60. Matějík z pen. Rozhodčí: Blahout – Driml.

Sestava: Škrna – Novák – Malík (86. Ryšlavý J.), Buzek, Macháč – Dobrovolný, Pilař, Ghanmi, Matucha(87. Sus) – Stejskal (46. Douša), Milner (74. Brynda). Hrubý a Kletečka nestřídali.

Reklama