|

SK Nymburk : TJ Sokol Libiš 0:3 (0:1)

Tři kola před koncem podzimní části se střetla mužstva ze spodku tabulky.

V úvodu nás domácí zatlačili, sbírali odražené míče po našich ztrátách…ale postupně jsme se dostávali do zápasu. V 9 min jsme měli první nebezpečnou situaci, ale Vetešník si špatně zpracoval míč a byl z toho jen rohový kop. Domácí nás vysoko napadali a nám se otevíral prostor pro brejky. Další naši šanci opět Vetešník neproměnil…čekalo se na gól, blíže k němu jsme ale měli my. A v 40 min to přišlo, po centru z pravé strany do vápna se hlavou prosadil VETEŠNÍK 0:1.

V 2 poločase v 48 min rozhodčí neodpískal jasnou penaltu proti domácím….a naopak hned z protiútoku pískl proti nám nesmyslný trestný kop, který Brožek skvěle vychytal. V 57 min po přihrávce Šobra opět Vetešník dává na 0:2. Pak přišly chvilky pro domácí mužstvo…v 61 min Brožek opět skvěle vyráží střelu a v 65 min vychytá i Maříka za pomoci tyče. Vzápětí Šobr na 2x střílí do gólmana a utkání rozhodl gól v 80 min Očovana 0:3.

Důležité vítězství podpořené velkou bojovností, výborným výkonem brankáře Brožka a efektivitou v zakončení!!!! Trenér Luboš Urban

Reklama