|

Muži B: Kostelec – Libiš 2:1

V sobotu jsme zajížděli do Kostelce a utkání se nám moc nepovedlo. Věděl jsem, že domácí mají velmi rychlé hráče, tak jsme hráli z bloku a vycházeli do brejků. Domácí měli sice od začátku tlak, ale v prvním poločase jsme měli my asi dvě největší šance, kdy domácí vykopávali míč z brankové čáry po úniku Novotného a zakončení Matuchy, ale míč za čáru nedoputoval.

Potom Novotný zahrával standartní situaci, ale míč orazítkoval celo bránu a zůstal na čáře a domácí brankář jen s údivem chytil míč.

Poločas byl 0:0. Do druhého poločasu jsme byli nuceni střídat kvůli zranění Pilaře. Začátek nám vyšel a z brejku jsme dali vedoucí branku v 56. minutě Mündlem.

Místo toho abychom podrželi míč, tak jsme se jich začali až zbytečně zbavovat a domácí po naší chybě o 8 minut později vyrovnali. Začali jsme dělat chyby a domácí toho v 79. minutě využili a řekl bych, že zaslouženě vyhráli, měli větší vůli po vítězství. Nám se nedařila vůbec kombinace na velmi tvrdém a hrbolatém trávníku a hra domácích, kteří nás zasypávali dlouhými nákopy až k naší obraně, nám vůbec neseděla.

Teď nás čekají doma Kly,tak se na ně musíme připravit a vrátit jim podzimní porážku. Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 15. kolo:

Labský Kostelec – Libiš 2:1 (0:0)
Branky: 64. Vostřel, 79. Šťastný – 56. Mündl

Sestava:
Škrna – Novák – Pilař (46. Makovský), Malík, Chorvát – Mündl, Žák (63. Douša), Eisner, Novotný – Buzek Tomáš – Matucha.

Havlík, Kletečka a Pospíšil nestřídali.

Reklama