|

Muži B: Libiš – Mšeno 1:1, 2:1 po penaltách

V sobotu jsme odehráli domácí utkání se Mšenem, bylo to třetí utkání během 7 dní a asi byla znát na nás únava.

Neběhali jsme, přihrávky jsme hrozně kazili a hosté toho využívali a byli nebezpečnější a vytvořili si šance, ale naštěstí pro nás to vždy vyřešili špatně, my jsme za poločas nevystřelili na branku.

Začátek druhého poločasu nám nevyšel, Novák dával malou domů a než si to Mündl Filip převzal, tak už tam stál hostující hráč a dával do prázdné branky. Hosté vedli zaslouženě, protože jsme byli do té doby bezzubí.

V 60. minutě jsme kopali standardku Novotným a při následné dorážce se prosadil Kaiser. Až po vyrovnání by se dalo říct, že jsme trochu ožili a začali hrát a hosté se zbytečně začali bát o výsledek. Nakonec to skončilo remízou 1:1, asi ne zaslouženou pro nás.

Pokutové kopy jsou loterie a my jsme byli poprvé v sezóně úspěšní, když dvě chytil náš brankář Filip Mündl a rozhodující branku vstřelil Havlík. Chci poděkovat klukům z áčka a dorostu, že nás doplnili a teď v sobotu 11. 5. zajíždíme do Horních Beřkovic.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník, 20. kolo: Libiš B – Mšeno 1:1 (0:0), 2:1 po penaltách

Branky: 59. Kaiser – 48. Wasyliw.

Sestava: Mündl Filip – Malík, Buzek Tomáš (60. Mündl Matěj), Chorvát – Pazdera – Kletečka (46. Novák), Eisner, Novotný, Kaiser (82. Havlík) – Hrnčíř, Matucha (78. Douša). Pospíšil nestřídal a Hochmann se neuráčil ani přijít.

Reklama