|

Muži B: Libiš – Záryby B 3:0 (1:0)

V sobotu jsme odehráli naše předposlední utkání doma se zachraňujícími se Záryby „B“ a konečně se nám povedl, na půl, první poločas. Ujali jsme se vedení už v 8. minutě, po přihrávce Matěje Mündla zakončil Pazdera a bylo to 1:0.

Měli jsme převahu, ale další branku jsme do poločasu nepřidali. Naopak po hostujícím brejku nešťastně Pilař podrazil hostujícího hráče a myslím si, že červená karta byla přísná. Ale dobře, rozhodčí měl chvilku na to a rozhodl se, jak se rozhodl.

Hosté standartku neproměnili a od 32. minuty jsme hráli o 10 hráčích. V poločase jsem prostřídal dva hráče, protože bylo vedro, abychom to trochu oživili. Hned na začátku druhého poločasu ve 49. minutě našel Baha pěknou přihrávkou Makovského a ten po čtyřech minutách hrišti zvýšil na 2:0.

Drželi jsme míč na zemi a hosty jsme moc k ničemu nepouštěli, postupně jsme se zatáhli a vycházeli do brejků a v 60. minutě nám jeden vyšel a po přihrávce Matuchy vsítil 3. branku Novotný. Postupně jsem kluky prostřídal abychom utkání dohráli konečně na nulu a k tomu nám pomohl i brankář Chládek, který zachytal velmi dobře.

Vyhráli jsme zaslouženě 3:0, kluky musím pochválit, že to odmakali od 32. minuty v 10 lidech, v tom vedru to bylo těžký, ale zvládli jsme to.

Doplnili nás kluci z dorostu, někteří jdou od nové sezóny k nám a myslím si, že když budou dále dobře na sobě pracovat, tak mezi kluky velmi dobře zapadnou.

Teď máme volno, hrajeme až 15. 6. doma s Pšovkou a opět za chvíli začneme zase makat na novou sezónu.

Když bude ke každému zápasu přístup a pokora jako teď, tak to bude přinášet ovoce.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 24. kolo:

Libiš B – Záryby B 3:0 (1:0)

Branky: 10. Pazdera, 50. Makovský, 60. Novotný. ŽK: 16. Novotný. ČK: 33. Pilař. Rozhodčí: Princ – Slavkovský, Šulc

Sestava: Chládek – Malík, Mündl Matěj (46. Hrubý), Pilař, Mündl Filip (82. Kletečka) – Havlík (46. Makovský), Eisner, Ghanmi (67. Novák), Novotný – Pazdera, Matucha (75. Douša).

Reklama