|

Dorost: Brandýs – Libiš 6:0

K utkání jsme udělali dvě změny v základní sestavě kdy Hvězdu, který celý týden netrénoval, nahradil Zahradníček  a Filipa Vorla nahradil David Bušinský, který tento týden přestoupil z Neratovic.

Do začátku utkání jsme nevstoupili vůbec špatně a dobrou hrou jsme byli vyrovnaným soupeřem. To ovšem trvalo pouze 20 minut. Pak začali být lepší domácí a několikrát bylo před naší brankou rušno.

Už to vypadalo, že přežijeme poločas bez pohromy, ale ve 43. minutě jsme po naší chybě snadno nabídli domácím první gól. Pokud jsme chtěli pomýšlet na lepší výsledek, museli jsme zlepšit pohyb a hru našich útočníků. Na místo stopera se posunul Bušinský a jeho místo zaujal Makovský.

Po jeho akci jsme kopali trestný kop, který si postavil Balog, ale jeho střela trefila pouze zeď a z následné akce následoval rychlý míč za naší obranu, kde si Bušínský pomohl faulem a jelikož byl posledním hráčem rozhodčí vytahnul červenou kartu.

Početní převaha byla samozřejmě znát a domácí nám během 5 minut dali dvě branky a bylo po zápase. Potom už se utkání pouze dohrávalo, oba trenéři ještě prostřídali celou lavičku.

Myslím,že výsledek hovoří za vše dnes hodně brzo jsme sklopili hlavu a myslím, že někteří hráči nedali do zápasu to srdíčko bez kterého nelze vyhrávat. Gratuluji soupeři, který byl nad naše síly.

FK Brandýs nad Labem – Sokol Libiš 6:0 (1:0)

Sestava: Škrna – Plaček (80. Kašpárek), Mundl, Makovský, Zahradníček – Horák (80. Málek), Bušínský, Najmon, Kubíček (75. Vorel) – Rác (70. Fendrych), Balog (58. Hvězda).

Reklama