|

MUŽI B: Libiš – Kostelec 4:2 (2:2)

V sobotu jsme odehráli domácí utkání proti Kostelci, který jsme naposledy porazili před 2 lety. V kabině jsme kluky upozornili, že utkání nebude jednoduché.

Samozřejmě jsme začali opět katastrofálně a po chybách jsme dostali ve 12. a 14. minutě dvě branky.

V té chvíli jsme byli jako opaření.

Dostali jsme se ke slovu ve 20. minutě, kdy Matucha nádherně předložil Milnerovi a snížili jsme na 1:2. Postupně jsme se dostávali do hry, i když šance byly na obou stranách. Ke konci poločasu jsme už byli o trochu lepší a po centru Šobra vyrovnal Matucha. Poločas skončil 2:2, i přesto jsme udělali dvě změny v sestavě a druhý poločas jsme začali o mnoho lépe.

Měli jsme míč pod kontrolou a vytvářeli jsme si šance, hosté se už dostávali jen sporadicky k naší brance. Hosty držel dobře chytající brankář. Řekl bych, že udělal hrubku až při naší standartce v 68. minutě, a nebo neviděl, ale střela Šobra asi z 25 metrů prošla až k tyči a poprvé jsme v utkání vedli.

Hosté se potom snažili o vyrovnání, ale dobře jsme bránili. Jen jednou byl u naší brány větší závar, ale jinak si hosté ve druhém poločase toho moc nevytvořili. Byli jsme to nakonec my, kdy z naší poloviny dostal Milner hezký pas a v samostatném úniku nadvakrát prostřelil hostujícího brankáře a asi v 93. minutě jsme zvýšili na rozhodujících 4:2.

Bylo to důležité vítězství po debaklu ve Všestudech. Děkuji Makovskému z dorostu a klukům z áčka, že nás doplnili. Teď hrajeme opět doma v 16:30 s Horními Počaply, opět to bude těžké utkání a máme jim co vracet.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 3. kolo

Libiš – Kostelec nad Labem 4:2 (2:2)

Branky: 20. a 90. Milner, 43. Matucha, 68. Šobr – 12. Hlavatý, 14. Novák D. ŽK: Šobr – Novák T. Rozhodčí: Blahout – Driml, Stibůrek.

Sestava: Chládek – Dobrovolný, Moltaš, Ryšlavý J. – Pilař – Malík, Buzek (46. Eisner), Šobr (74. Douša), Makovský (46. Sus) – Milner, Matucha (81. Hrubý). Kletečka nestřídal.

Reklama