|

Dorost: FK Mnichovo Hradiště – Libiš 7:1 (3:0)

K dalšímu utkání jsme zajížděli na hřiště lídra tabulky. Do utkání nemohli nastoupit Bušínký /natažené tříslo/ a Horák /zlomená ruka/. Naopak byl k dispozici Opletal, který se pomalu rozehrává po dlouhodobém zranění.

Věděli jsme, že tým domácích přiděluje soupeřům hodně gólů a jedině stoprocentní výkon celého týmu může slavit úspěch.

Nastoupili jsme v hodně defenzivním rozestavení ,ale bohužel přišly v první dvacetiminutovce stejné chyby tak jako tomu bylo minulý týden doma. Pozdě jsme reagovali na dlouhé míče za obranu a soupeř tváří v tvář brankáři dvakrát skoroval.

Pak se hra srovnala a několikrát jsme ukázali, že můžeme také zahrozit, ale střely Ráce a Najmona neměly potřebnou razanci a směr.

Třetí gól jsme svoji špatnou orientací v malém vápně doslova darovali. Deset minut před koncem po dobře kopnutém trestném kopu prosadil gólově Zahradníček, ale byl mu zamáván ofsajd. Netrvalo dlouho a Mündl znovu našel z trestného kopu hlavu Kubíčka, který předložil tutovku Zahradníčkovi, ale ten nedal.

Po přestavce jsme znovu neudrželi v hlavách bránění malého vápna a po centru zcela nekrytý domácí útočník skoroval. Patá branka padla z jasného ofsajdového postvavení. Potom se po uniku Čepce ocitl Kašpárek sám před brankářem, ale netrefil dobře míč. V konci utkání padly ještě dvě branky, tu naší dal Makovský z pokutového kopu.

FK Mnichovo Hradiště – Sokol Libiš 7:1 (3:0)

Branka Libiše: Makovský z pen.

Sestava: Škrna – Plaček (56. Málek), Mündl, Zahradníček, Novák (75. Kašpárek), Rác, Makovský, Čepec, Najmon (80. Opletal), Kubíček – Vorel (45. Hvězda).

Reklama