|

MUŽI B: Velký Borek – Libiš 0:4 (0:3)

V neděli jsme zajížděli do Borku, se kterým jsme měli stejně bodů a dělili jsme se o první místo jen o skóre i s Horními Beřkovicemi.

Začátek utkání nám moc nevyšel a domácí nás zaskočili agresivní a rychlou kombinační hrou a vytvořili si tři velké šance.

Jednu zázračně vychytal Chládek, potom zabránil míči na cestě do branky Sus a potom ještě domácí těsně minuli naší branku.

Nejhorší okamžik,ale vznikl asi v 11. minutě, kdy se na půlce srazil náš hráč s domácím a Malík to odnesl tržnou ranou na hlavě. Vypadalo to dost ošklivě, tak se volala záchranka, ale ještě ke konci poločasu Malík volal, že jsou to 4 stehy a hlava to vydržela.

Kluci se dostali ke slovu ve 31. minutě, kdy vyslal bombu na bránu Eisner, brankář to vyrazil a Matucha to dorazil a vedli jsme 1:0.

Hned o tři minuty později Vetešník našel Milnera a ten zvýšil na 2:0. Domácí byli jako opaření a ve 44. minutě po střele Eisnera, který orazítkoval tyč, dorážel dobře hrající Vetešník a zvýšil na 3:0.

Ve druhém poločase jsme pokračovali jako od 30. minuty prvního poločasu a byli jsme lepší. Domácím jsme uštědřili ještě další hřebíček po ose Vdovicyn-Vetešník, který přistrčil Eisnerovi a ten nádherně zakončil s pomocí tyče na 4:0 a vezeme zasloužené první 3 body z venku a ještě s nulou.

Kluky musím pochválit, že jsme se probrali a potom jsme odehráli výborné utkání. Teď nás čeká doma opět těžký soupeř v podobě Tišic,musíme se dobře připravit.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 9. kolo

SK Slavia Borek – TJ Sokol Libiš B 0:4 (0:3)

Branky: 31. Matucha Jan, 34. Milner Adam, 44. Vetešník Jan, 65. Eisner Ondřej. ŽK: Randák – Pilař. Rozhodčí: Driml Petr, Blahout Jiří, Šestořád Jakub.

Sestava: Chládek – Malík (14. Vdovicyn), Pilař, Ryšlavý J. – Buzek – Dobrovolný (83. Kletečka), Eisner, Sus, Matucha (55. Pazdera) – Vetešník (79. Douša) – Milner. Škrna nestřídal.

Reklama