|

TJ Sokol Libiš : FC Horky 1:2 (0:2)

Poslední zápas na domácí půdě nám nevyšel podle představ. Po dvou vítězných zápasech jsme propásli možnost se dostat do středu tabulky….. Zápas dvou rozdílných poločasu.

V 1 poločase dominoval soupeř. Hrál s chutí, v pohybu, měl odražené míče a vstřelil 2 góly ( v 9 a 22 min) a další šance neproměnil!!!!!  Zatímco my jsme působili ospalým dojmem, hráli jsme pomalu, bez zápalu, nedohrávali jsme souboje, byli jsme roztažení a vůbec jsme neohrozili soupeřovu branku (až v 43 min…). Ne, takhle se o body nehraje…..to byla fotbalová hrůza!!!!!

Po poločasové „bouřce“ a dvojím střídání (ale na vystřídání bylo dalších 5-6 hráčů…) přišlo na hřiště úplně jiné mužstvo. Napadali jsme soupeře už v rozehrávce, přistupovali jsme těsněji, měli odražený míče, zlepšili mezihru a vytvářeli si šance. V 49 min VETEŠNÍK  snižuje na 1:2….vzápětí opět Vetešník v sólu nastřeluje gólmana a následná střela Stibory šla těsně vedle. Po trestném kopu Macháčka střílí Přibyl…z brankové čáry to vykopl hráč…, Stibora opět střílí těsně vedle, a hlavička Očovana jde nad…ano zasloužili jsme si vyrovnat, ale….pokud si to takhle špatně rozehrajeme (po 22 min to bylo 0:2), tak je složité to otáčet.

Vše je o přístupu k utkání. My musíme od začátku utkání hrát naplno a plnit základní věci. Úplně zbytečná porážka…. trenér Luboš Urban

Reklama