|

Muži B: Horní Beřkovice – Libiš 2:3 (0:2)

Na poslední utkání podzimní části sezony jsme zajížděli v sobotu do Horních Beřkovic. Věděl jsem, že když vyhrajeme, skončíme v popředí tabulky, ale kdyby se nám to nepovedlo, bylo by to pro jarní část do odvet o mnoho horší, ale kluci to nakonec i s trochou štěstí zvládli a zaslouženě jsme vyhráli 3:2.

První branku vsítil v 11. minutě po přihrávce Vetešníka nádhernou branku Škoda, který nás do jarních odvet posílí. Druhou branku dal po přihrávce Dobrovolného po samostatné akci dobře hrající Milner.

Vedli jsme 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že to bude jednoduchá záležitost, ale samozřejmě jsme nastoupili do druhého poločasu a dostali jsme hned v 53. minutě branku na 1:2 a nemohli jsme se z toho vymotat.

Domácí nás zmáčkli, ale naštěstí se jim nepodařilo vyrovnat a byli jsme to my, kdo dal branku v 66. minutě Makovským na 1:3. Trochu nás to uklidnilo, ale o čtyři minuty později jsme udělali chybu a domácím jsme opět dovolili snížit na rozdíl jediné branky 2:3.

Ještě stojí za zmínku dvě nádherné střely Pazdery, který orazítkoval tyč a jednou se vytáhl domácí brankář. Skóre se už do konce utkání nezměnilo a odvezli jsme si 3 důležité body.

Děkuji všem klukům za odmakaný zápas na těžkém a hrbolatém terénu.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník – 13. kolo

Horní Beřkovice – TJ Sokol Libiš B 2:3 (0:2)

Branky: 53. Chudoba Adam, 70. Polák Lukáš – 11. Škoda Jaroslav, 29. Milner Adam, 66. Makovský David. ŽK: Doležal. Rozhodčí: Hamšík Michal, Suchitra Jan, Šmíd Josef.

Sestava: Chládek – Ryšlavý J., Novák (62. Pilař), Dobrovolný – Buzek – Sus (46. Hrubý), Pazdera, Škoda, Makovský – Milner (78. Matucha), Vetešník. Škrna, Kletečka a Douša nestřídali.

Reklama