|

Dorost: SK Ďáblice – Libiš 1:5

V dalším utkání zimního turnaje nás čekal domácí tým Ďáblic, který hraje pražský přebor. Začátek utkání nás jasně přehrával, v každém souboji jsme byli pozdě a kombinační hra soupeře nám dělala velké problémy.

V 17. minutě jsme kopali rohový kop, který po rozehrání Najmona skončil přimo v brance a bylo 0:1. Chvilku poté, po závaru před brankou, překvapil domácího brankáře patičkou Rezner a vstřelil tak druhou branku.

Domácí byl lepší na míči, ale hráli pouze po vápno. Ve 30. minutě se po akci Čepce dostal do gólovky Bušínský a podél brankáře dal na 0:3. Ve 35. minutě se po rohovém kopu dostal k míči volný Kubíček a bylo 0:4.

Domácí pak v 37. minutě z trestného kopu snížili na 1:4. Do druhého poločasu znovu vstoupil soupeř lépe, ale značně se přitvrdilo a vyvrcholilo to hromadnou potyčkou, kterou museli hasit kapitáni obou týmů.

Po pěti minutách se nakonec znovu hrálo a byli to domácí, kteří dvakrát z tretných kopů řádně natáhli dobře chytajícího Škrnu. V nervozním druhém poločase jsme měli ještě dvě šance. První Vorel neproměnil, ale tu druhou už Bušínský uklidil na konečných 1:5.

Po týdenní přestávce jsme nehráli s takovou lehkostí jako v minulém zápase nicméně jsme však zápas dovedli do úspěšného konce. Pozitivním jevem tohoto utkání je celkem slušná produktivita.

Trenér Michal Panocha

SK Ďáblice – TJ Sokol Libiš 1:5 (1:4)

Branky: 2x Bušínský, Kubíček,Rezner, Najmon

Sestava: Škrna – Fendrych (45. Vorel), Mundl, Zahradníček, Plaček (45. Málek), Najmon (60. Kašpárek), Kubíček (45. Hovorka), Makovský (70. Rác), Rezner, Bušínký, Čepec, Balog.

Reklama