|

Muži B: Libiš – Dolní Beřkovice 3:2

V sobotu jsme odehráli utkání proti Dolním Beřkovicím. Věděl jsem, že to bude pro nás velmi těžké utkání. Ráno se mi ještě omluvili další 2 hráči, tak jsem přemýšlel co s tím. Chybí celkem 9 lidí.

Nic jinýho než hrát Prešovský beton jsme nemohli, to byla jediná taktika jak uspět. Hosté byli samozřejmě lepší, ale kluci perfektně plnili to, co jsme si řekli v kabině a ještě jsme dali dvě branky. A to jsme zahodili ještě dvě tutovky, to byla škoda.

Jediné, co jsem nechtěl, bylo nucené střídání Martina Demetera kvůli zranění ještě před poločasem.

Druhý poločas jsme začali dobře, měli jsme jednu jedinou tutovku a tu jsme nedali. Hosté nás potom opět zmáčkli a během devíti minut srovnali na 2:2 a to už jsem viděl velmi špatně.

Ale kluci dřeli do poslední minuty a povedla se nám jedna akce v 86. minutě a rozhodli jsme utkání Leošem Tvrdým na 3:2.

Pak už jsme to ubránili. Všechny kluky včetně náhradníků musím pochválit, hráli jsme bojovně a kolektivně. To je to, co klukům pořád opakuji na každém tréninku a zápase, že bez bojovnosti a kolektivu to nepůjde.

Trenér Urbanec 

Okresní přebor Mělník – 1. kolo:

TJ Sokol Libiš B – Dolní Beřkovice 3:2 (2:0)

Branky: 26. Douša Pavel, 28. Ryšlavý Jakub, 86. Tvrdý Leoš – 52. Kmoch Jaroslav, 61. Menčl Petr. Rozhodčí: Princ Jiří, Krob Martin, Dvořák Martin.

Sestava: Škrna – Ryšlavý Jakub, Novák, Pilař, Dobrovolný – Pospíšil (66. Plaček), Eisner, Tvrdý (88. Kletečka) – Demeter (40. Ryšlavý Marek), Buzek (90. Srch) Douša (87. Bušínský).

V grafice níže si můžete pomocí menu v pravém horním rohu zobrazit všechny zápasy.

Reklama