|

Dorost: Libiš – SK Labský Kostelec 1:2

O tom, že derby má svá specifika, jsme se přesvědčili v domácím zápase s Kostelcem. V prvním poločase jsme si vytvořili dostatek šancí na to, abychom mohli soupeři odskočit. Bohužel žalostné zakončení Čepce, Kubíčka, ale i dobře postavené tyče hostujícího brankáře držely hostující tým v zápase.

Jedinou branku jsme vstřelili z pokutového kopu. O převaze hovoří i deset zahrávanych rohových kopů. Jak se říká, nedáš dostaneš, se potvrdilo ve druhém poločase. Soupeř zvýšil důraz v osobních soubojích, začali jsme propadat ve středu hřiště a odměnou za aktivitu byla vyrovnávací branka.

V závěru jsme udělali ještě jednu chybu a soupeř stanovil konečné skóre. Z prohraného utkání si musíme vzít ponaučení a pokusit se přivést nějaké body z horké půdy dobře hrajících Klíčan.

TJ Sokol Libiš – SK Labský Kostelec  1:2 / 1:0/

Branky: 17. Balog Tomáš (pen.) – 68. Bača Rudolf, 85. Kaucký David. ŽK: Mošna, Balog, Rezner – Kocourek. Rozhodčí: Stejskal Miloš.

Sestava: Škrna – Plaček, Zach, Zahradníček, Fendrych (46. Hvězda) – Kubíček (77. Málek), Nejezchleba (86. Srch), Mošna, Rezner – Balog (65. Bušínský), Čepec.

Reklama