|

Dorost U19: Příprava s Kostelcem, výhra nad Pšovkou

V minulém týdnu jsme měli volný los a tak jsme zajížděli k přátelskému utkání do Kostelce. Příprava před utkáním již nevěstila nic dobrého a ukázalo se to i v samotném utkání. Tým pana Baloga byl na nás dobře připraven a ukázal nám v prvním poločase jak dokáže být produktivní.

Největším problémem pro naši obranu byl Banga, který nám dal dvě branky. Druhý poločas byl v jiném duchu byli jsme lepším týmem ,ale nedali jsme asi tři slibné gólové šance a dokonce ani pokutový kop. Chtěl bych pogratulovat soupeři a z našich hráčů bych chtěl vyzvednout výkon mladšího dorostence Vojty Kunfronta.

Labský Kostelec – Sokol Libiš   4:3 / 4:1/

Branky: Nejzchleba, Havlíček, Čepec

Sestava: Škrna – Plaček, /60. Labounek), Mundl, Bušínský, Srch – Horký (45. Rezner), Balog, Tůma (45. Kubíček), Čepec – Nejezchleba (60. Kunfront).


V dalším utkání krajského přeboru nás čekal v místním derby celek Pšovky Mělník. V předzápasovém pohovoru jsme si mimo jiné řekli ,že soupeř má dobré vstupy do utkání ale postupně jeho aktivita upadá.

Ještě před utkáním jsme museli řešit dvě absence a to jmenovitě Bušínského a Reznera, který však nakonec nastoupil po viróze na posledních 20 minut. Začátek utkání bohužel patřil soupeři  a po jedné standardní situaci ze 30 metrů otevřel skóre. K obratu zavelel dnes dobře hrající Kubíček. Po krásné samostatné akci vymetl pavučinky levé šibenice. Od té doby jsme byli lepším týmem a následovaly branky Baloga a Kubíčka.

Po přestávce se více bojovalo o střed hřiště a hezkých akcí bylo pomálu. Když Balog vstřelil čtvrtou branku, tak jsem čekal, že už utkání dohrajeme v pohodě. Realita ale byla jiná. Po chybě ve středu hřiště hosté přelobovali krásně z půlky hřiště ala Shick domácího brankáře.

Poté jsme ještě měli dvě tutovky, ale Čepec s Kubíčkem měli špatně seřízená mířidla. Deset minut před koncem mohl hostující tým zdramatizovat konec utkání, ale hlavička Maurera mířila těsně vedle.

Sokol Libiš – FK Pšovka Mělník   4:2   / 3:1/

Branky: Balog 2, Kubíček 2

Sestava: Škrna –  Tůma, Mundl, Havlíček, Hvězda – Málek (65. Rezner), Čepec, Nejezchleba (87. Kašpárek), Kubíček – Balog (87. Horký), Plaček (70. Srch).

Reklama