|

Dorost U19: STM Mělník – Libiš 1:4 (1:1)

K dalšímu utkání jsme zajížděli k derby na STM Mělník. V přípravném utkání se nám podařilo vyhrát, ale mistrovské utkání ukázalo, že je o něčem jiném. Tak jako v minulém utkání nám utekl začátek utkání a již z první akce domácích jsme prohrávali.

Nesložili jsme zbraně a vytvořili si několik slibných příležitostí, ale střely Baloga, Horkého a Kubíčka skončily v náručí brankáře Resutíka. Snahu klukům nemohu upřít, ale finální přihrávky byly ukvapené a většinou nenašly svého adresáta. Trochu zklidnění přinesla přihrávka Baloga a tlak Havlíčka na domácího obránce, který si dal vlastní branku.

Ve druhém poločase jsme zařazením Reznera začali být aktivnější ze strany a začali se rodit i první šance. První z nich proměnil Balog a otočil tak zprvu nepříznivé skóre.

Další branku jsme přidali po hezkém zatažení a centru Hvězdy se zavěsil do vzduchu Balog a hlavou rozvlnil síť potřetí. Poté se domácí dostali do slibné šance, ale Ságner netrefil branku.

V 74. minutě se po ruce domácího obránce kopala penalta, kterou Balog proměnil a stanovil tak konečné skóre utkání. Začátek nám vůbec nevyšel, ale zlepšenou hrou hlavně ve druhém poločase jsme si vítězství zasloužili.

Krajský přebor U19, skupina B:

STM Mělník – TJ Sokol Libiš 1:4 (1:1)

Branky: 1. Radomil Filip – 30. Liška Denis (vl.), 55. Balog Tomáš, 72. Balog Tomáš, 76. Balog Tomáš (pen.). ŽK: Resutík, Ságner, Voves. Rozhodčí: Dvořák Martin, Hampl Miroslav, Princ Jiří.

Sestava: Škrna – Plaček, (72. Srch), Mündl M., Bušínský, Hvězda, Kubíček, Nejezchleba, Čepec, Havlíček – Balog (79. Kašpárek), Horký (55. Rezner).

Reklama