|

Dorost U19: Kutná Hora – Libiš 4:0

Tento týden jsme museli řešit zranění tří hráčů základní sestavy (Hvězda, Havlíček, Nejezchleba). Nezačali jsme vůbec špatně, prvních dvacet minut bylo vyrovnaných, dokonce první golovou šanci si vytvořil Čepec, ale vychytal ho domácí brankář. Kolem 25. minuty  si domácí tým došel pro hodně přísně nařízený pokutový kop. Domácí ho proměnili a začali si více věřit.

V tuto chvíli byli domácí lepším týmem a po nedůsledném bránění standartní situace nám dali ve 44. minutě druhou branku. V kabině jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb, být důraznější v osobních soubojích a pokusit se dát kontaktní branku.

Bohužel v 54. minutě chyboval Bušínský a bylo to 3:0. Domácí tým pokračoval v dobrém výkonu a přidal čtvrtou branku. V závěru jsme měli několik slibných akci, ale když už byl překonaný brankář míč skončil po hlavě Kubíčka na břevně. Předvedli jsme nejhorší výkon podzimu a soupeř nás jednoznačně přehrál.

Sparta Kutná Hora – TJ Sokol Libiš 4:0 (2:0)

Sestava: Škrna – Plaček (60. Málek), Mündl M., Bušínský, Tůma (80. Šíma) – Kubíček, Nejezchleba, Čepec, Rezner (80. Kunfront) – Balog, Horký (45. Srch).

Reklama