|

Zimní příprava Sokol Libiš U19

Sokol Libiš – FK Roudnice 0:8  (0:2)

Utkání s papírově silnějším soupeřem vyznělo jasně ve prospěch hráčů z Roudnice. Krok jsme drželi pouze první poločas pak se ukázala vysoká herní kvalita soupeře.

FK Ďáblice – Sokol Libiš 3:3 (3:2)

Branky: Čepec, Havlíček, Srch.

Měli jsme špatný vstup do utkání a již ve druhé minutě jsme prohrávali . Netrvalo dlouho a vyrovnali jsme Havlíčkem. Domácí tým po našich hrubých chybách krajních obránců potažmo brankáře se dostal do dvoubrankového vedení. Na závěr poločasu se nám vydařila hezká akce, na jejíž konci byl Čepec a snížil na rozdíl jedné branky. Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří dvakrát zahrozili, ale Škrna byl na svém místě. Druhá část poločasu patřila našim klukům, ale podařilo se nám už jenom Srchem srovnat skóre.

FK Bohnice – Sokol Libiš 2:4 (1:3)

Branky: Čepec, Horký, Plaček, Šandor.

Do utkání jsme vstoupili lépe a po obléhaní branky nejprve zazvonila tyčka po hlavičce Horkého. Z následné akce se Tomáš Horký již nemýlil a střelou z velkého vápna otevřel skóre. Po rohovém kopu našel Filip Nejezchleba na přední tyči Plačka a ten skoroval podruhé.

Potom jsme předvedli několik hezkých akci ,ale bohužel ani Šoul ani Tůma síť nerozvlnili. Třetí branku přidal Čepec po individuální akci. Domácí tým koncem poločasu snížil po jedné z mála chyb v prvním poločase. Druhý poločas už jsme po prostřídání nehráli tak dobře, hlavně v útočné fázi. Dali jsme sice čtvrtý gól Šandorem, ale náš pohyb už nebyl takový jako v prvním poločase. Domácí si vytvořili několik standardních situací a deset minut před koncem snížili na konečných 2:4. Ve druhém poločase jsme hodně kazili a nehráli v takové pohodě.

Reklama