|

Dorost U19: přípravy s Kbely a Čechií Kralupy

FK Kbely U19 : Sokol Libiš U19  3:1  / 2:0/ 

Branka:  Havlíček

Další přípravné utkání jsme sehráli s týmem pražského přeboru. V prvním poločase jsme sice měli více ze hry, ale branky dával náš soupeř. Nejprve propadnul Tsvitluk a poté Plaček a domácí vedli 2:0. Poté se nám povedla hezká akce po ose Čepec – Havlíček, druhý jmenovaný ale netrefil branku.

V závěru prvního poločasu orazítkoval Matěj Mundl spojnici břevna a tyče. Ve druhé půli jsme pozměnili sestavu a několikrát ohrozili soupeřovu branku. Kubíček a Šoul trefili břevno, ale Havlíček už rozvlnil síť. V samotném závěru utkání domácí tým dal na 3:1. Do utkání nemohl bohužel zasáhnout zraněný Bušínský.

Čechie Kralupy : Sokol Libiš U19   3:4 / 2:1/

Branky: Šándor 2, Rezner, Kubíček.

Poslední přípravu před mistrovským utkáním jsme sehráli s týmem 1.A třídy a musím říci, že mě soupeř překvapil svojí herní pohodou. V prvním poločase nás několikrát dokázal přehrát ve středu hřiště a potrestal náš nedůraz. Ale i náš tým si vypracoval dvě hezké akce.

Nejprve Rezner po individuální akci trefil tyč a poté Čepec netrefil ve vyložené šanci. Na roh v poslední minutě si naběhl Kubíček a snížil na 1:2. Ve druhém poločase jsme začali více napadat soupeře a ten začal více chybovat. V 57. minutě srovnal s chutí hrající Rezner. Kralupští fotbalisté pak předvedli hezkou akci po pravé straně a vzali si vedení zpět. Mohlo být ještě hůře, ale domácí útočník ze dvou metrů přestřelil prázdnou bránu. Jak se říká, nedáš dostaneš, chvilku poté platilo hned dvakrát. Trefil se žolík Šándor a otočil skóre v náš prospěch.

Reklama