|

Dorost U19: Libiš – Velim 1:2

Do utkání jsme vstoupili lépe a hned na začátku dvakrát zahrozil Čepec. Hostující tým zlepšil pohyb, ale do nějaké výrazné šance jsme je nepouštěli. První branka padla po trestném kopu z pravé strany, po teči se dostal k míči hostující hráč a takovým lobem poslal Velim do vedení.

Netrvalo dlouho a po jednoduché kombinaci vyrovnal náš nejmladší hráč Šoul. Chvilku potom jsme kopali rohový kop a hlavičku Bušínského vykopával hostující obránce z brankové čáry. Na konci poločasu ještě trefil z trestného kopu Mundl břevno a při dorážce Kubíček bohužel slabou střelou našel náruč brankáře.

V 60. minutě jsme udělali změnu v útoku, která však bohužel nebyla tím, co by pomohlo vstřelit branku. Hostující tým měl asi 15 minut více ze hry a po akci z pravé strany, kdy nejlepší hráč soupeře Kuchař obešel tři hráče a v gólové šanci jeho spoluhráč neproměnil.

Pak přišly naše chvilky, ale Havlíček, Kubíček a potažmo Tvitsluk selhali v koncovce. V 88. minutě kopal Mundl trestný kop, který znovu skončil na břevně soupeře. V šesté minutě nastavení písknul rozhodčí podivný roh a soupeř nás potrestal v tu nejhorší dobu. Když neproměníš několik šancí nemůžeš vyhrát.

Sokol Libiš U19 – FK Velim U19  – 1:2 /1:1/

Branky: 39. Šoul Daniel – 38. Plaček Vojtěch (vl.), 90. Nehasil Vojtěch

Sestava: Škrna – Plaček, Mundl, Bušínký, Havlíček – Horký (Tůma), Nejezchleba, Kubíček, Rezner – Šoul (Šandor), Čepec (Tvitsluk).

Reklama