|

Muži B: Vysoká prohra na úvod jara

Výborných úvodních třicet minut, neproměněné šance a následně kolaps. Do jarní části sezóny mělnického Okresního přeboru jsme vstoupili zápasem v Dolních Beřkovicích. K zápasu s béčkem cestovalo hned sedm dorostenců. Tři z nich nastoupili v základní sestavě, další tři šli do hry na začátku a během druhého poločasu.

Úvod utkání patřil jednoznačně našemu mužstvu. Drželi jsme míč, výborně kombinovali a dostávali se do nadějných situací. Domácí se jen málo dostávali na naši polovinu. Měli jsme i několik nebezpečných přímých a rohových kopů, ale všechny zůstaly nevyužity. S ohledem na konečný výsledek to zní hodně divně, ale domácí zpočátku nevěděli, co dělat.

Ovšem, jak už to v našich zápasech bývá, stačila opět jedna chyba, aby se vše změnilo. Na pravé straně hřiště jsme ztratili míč, domácí podnikli rychlé brejk a po přesné přihrávce na zadní tyč otevřel skóre přesnou střelou Jan Těmín. Pak jsme ještě mohli celkem rychle srovnat, ale šanci Jana Čepce, který šel sám na branku, domácí brankář Kolář vyrazil na roh.

Jak řekl náš obránce Peter Chorvát, pak to vypadalo, že si spíš každý z našeho týmu chce dát gól a polovina týmu jen útočila a nebránila. Domácí do přestávky po dalších dvou individuálních chybách našich hráčů zvýšili na 3:0. A z vyrovnaného utkání, ve kterém jsme do té doby byli lepší mužstvem, se stala jednostranná záležitost.

Jak bylo řečeno, do druhého poločasu naskočili ještě další tři dorostenci. Soupeři jsme po dalších individuálních chybách, kdy nám buď překáží míč nebo se od nás odráží jako od vrat do chléva, darovali další branky. Skóre nakonec narostlo na hrozivých, ostudných a nedůstojných 7:0 z pohledu domácího týmu.

I v druhém poločase jsme měli několik slibných situací, ale když nedokážeme poslat míč ani do prázdné branky ze tří metrů, tak je jasné, že na jakýkoliv úspěch jsme neměli.

Čeká nás těžké jaro…


14. kolo Okresního přeboru Mělník

TJ Sokol Dolní Beřkovice – TJ Sokol Libiš „B“ 7:0 (3:0)

Branky: 11. Těmín, 22. Kvída, 44. Kmoch J., 48. Menčl, 69. Kvída, 82. Kmoch J., 89 Brzek. Rozhodčí: Eder – Stibůrek, Princ. Diváci: 50.

D. Beřkovice: Kolář – Kmoch J., Brzek, Štěpánek (80. Tajč), Petrov, Kmoch K., Kvída, Těmín, Menčl, Patera, Fibich.

Libiš: Škrna M. – Mošna (46. Plaček), Novák, Chorvát, Matějka (69. Kletečka) – Svoboda, Eisner, Kubíček, Brdlík (46. Havlíček) – Pazdera (59. Šandor) – Čepec.

** V oficiálním zápise o utkání je uveden čas prvních dvou branek soupeře v 11. a 22. minutě, ovšem i podle záznamu zápasu je patrné, že první branka padla až kolem 27. minuty a druhou branku kolem 40. minuty.



Napsal: Ondřej Eisner

Fotografie převzaty z Facebooku TJ Sokol Dolní Beřkovice

Reklama