|

Dorost U19: Libiš – Poděbrady 1:1

Po prohraném utkání jsme chtěli doma bodovat se soupeřem, který je na tom v tabulce o bod lépe. Začátek utkání byl ve znamení nepřesností z obou stran. V 17. minutě se objevil za obranou Rezner, ale zaleknul se nabídnuté šance. O chvilku později šel Rezner sám na branku, ale jeho střela se sotva došourala k brankáři.

Poté se hostům povedla hezká akce po pravé straně, po které se měnilo skóre. Deset minut před koncem jsme posunuli dopředu Havlíčka místo Čepce a ten se při svém prvním doteku radoval z vyrovnávací branky. Po změně stran jsme hráli proti silnému větru, a tak nám to někdy dělalo velké problémy.

Hostující tým předvedl několik střel z hranice velkého vápna, ale Škrna byl na správném místě. V 70. minutě se nám povedla hezká akce po ose Havlíček-Šoul, ale střelu ze tří metrů hostující brankář zneškodnil.

Deset minut před koncem se po trestném kopu Nejechleby dostal k hlavičce Bušínský, ale bohužel brankář vyrazil na roh. Ke spokojenosti ze hry je ještě daleko, nicméně první bod a snahu klukům upřít nemohu.

Do konce soutěže nás čekají ještě tři zápasy, a tak doufám, že se o další tak potřebné body ještě popereme.

Sokol Libiš U19 – Bohemia Poděbrady U19 1:1 (1:1)

Branky: 43. Havlíček Radek – 17. Křivský Jan. Rozhodčí: Horák Matěj – Melich Jan, Kulhánek Vladimír. Diváci: 75.

Sestava: Škrna – Tvitsluk, Mundl, Bušínský, Málek – Kubíček (70. Horký), Nejezchleba, Čepec, Rezner (70. Plaček) – Havlíček (75. Mošna), Šoul (75. Šándor).

Reklama