|

Muži B: SK Labský Kostelec – Libiš 0:0, 5:4 po penaltách

Béčko přidalo do tabulky mělnického Okresního přeboru bod za bezbrankovou remízu 0:0 na hřišti Kostelce nad Labem. Bonusový druhý bod za výhru na penalty získali domácí.

Béčko po úvodní prohře v Dolních Beřkovicích (0:7) neprohrálo během normální hrací doby ve třech zápasech v řadě. Po výhře nad Všestudy (3:1) a remíze ve Mšeně (2:2) tak přidalo pátý jarní bod za remízu v Kostelci, který je v tabulce na druhém místě. Po obou venkovních remízách ovšem naše mužstvo nezvládlo penalty a druhý bod nezískalo.

Za zmínku jistě stojí, že v Kostelci nastoupili za naše béčko tři dorostenci v základní sestavě (Čepec, Bušínský, Nejezchleba) a další tři přišli na hřiště v druhém poločase (Plaček, Kubíček a Šoul).

Po dalších výsledcích 17. kola to znamená, že béčko je s 19 body na 9. místě. Hned za námi je o dva body zpět Vysoká (o zápas méně) a Vojkovice. O tři body zpět jsou Vraňany (o zápas méně) a Horní Počaply. Poslední jsou Horní Beřkovice se 14 body.

V dalším utkání hrajeme opět doma, tentokrát v Libiši hostíme béčko Pšovky, které je zatím na 6. místě se ziskem 30 bodů. Na podzim jsme na Pšovce prohráli vysoko 0:7. Zápas 18. kola se bude hrát v sobotu 23. dubna od 14:30 (ZMĚNA ČASU VÝKOPU!).


17. kolo Okresního přeboru Mělník

SK Labský Kostelec – TJ Sokol Libiš „B“ 0:0, 5:4 po penaltách

ŽK: Hádek, Matějka, Kubíček. Rozhodčí: Blahout Jiří – Driml Petr, Toráč Martin. Delegát: Vlk Miroslav. Diváci: 155.

Kostelec: Císař – Brodňanský, Toman, Pajkrt, Štáf (74. Dolejš), Kokoška (68. Ploc), Kratochvíl, Banga, Novák, Pazderka (68. Kocourek), Holubář (60. Maško).

Libiš: Machej – Chorvát, Khornauli, Hádek, Brdlík, Truong (60. Plaček), Matějka, Havlík (60. Kubíček), Čepec, Bušínský, Nejezchleba.



Reklama