|

Dorost U17: Kladno Švermov – TJ Sokol Libiš

Baník Švermov U17 – Sokol Libiš U17 1:3 (1:1)

Sestava: Uher – Kunfront, Labounek, Loš, Málek – Miškovský, Šíma, Srch, Beneš, Kusko (Horký, Tomek) – Šoul

V neděli jsme jeli k dalšímu utkání Krajského přeboru mladšího dorostu, tentokrát do Kladenského Švermova. Po nevydařeném zápase z minulého týdne, kdy jsme na Pšovce Mělník po odevzdaném výkonu prohráli 5:0, došlo na pondělním tréninku k pohovoru s hráči. V Kladně kluci ukázali, že když chtějí, tak umí vzít zápas za správný konec. Bojovnost, chuť a fotbalovost, kterou v sobě kluci mají, jsme tentokrát dokázali přenést i na hřiště.

V utkání jsme prohrávali 1:0, kdy jsme po standardní situaci dostali gól hlavou. Na lehký centr do vápna, jsme reagovali pozdě. Ještě do poločasu jsme dokázali odpovědět téměř stejnou mincí. Po rohovém kopu si balon v malém vápně našel František Loš a dokázal ho usměrnit do branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili výrazně lépe. Vytvořili jsme si mnoho brankových příležitostí, ale ani Dáda Šoul, Tonda Miškovský, či další hráči, své šance nevyužili. Většinu druhého poločasu jsme měli více ze hry. Utkání nakonec rozhodl Lukáš Beneš, který ač nerad :), nastoupil ve středu zálohy. Svou „tréninkovou“ střeleckou formu ukázal i v zápase, kdy dvakrát z hranice velkého vápna překonal brankáře domácích.

Za bojovnost a chuť si kluci odváží zasloužené vítězství. Jedinou kaňkou bohužel je další zraněný hráč Daniel Šoul, který nebude dva týdny k dispozici. Přesto věřím, že pokud budeme ke každému zápasu přistupovat takto, nemáme důvod se kohokoliv obávat.

Reklama