| | |

A tým hraje s pražským Újezdem, béčko vyzve první Obříství

Třetí dubnový víkend odehrají oba libišské mužské týmy zápasy na hřištích soupeřů. V obou případech naše týmy narazí na mužstva z vedoucích příček svých soutěží.

Naše A mužstvo má za sebou prvních šest jarních zápasů, ve kterých získalo deset bodů z osmnácti bodů. Po třech výhrách v řadě minulý týden nestačilo v místním derby na Neratovice, kterým podlehlo na domácím hřišti 0:2. V rámci nadcházejícího 22. kola vyrazí svěřenci trenéra Luboše Urbana do Prahy, kde se utkají s SK Újezd Praha 4. Zápas se hraje v sobotu 15. dubna od 10:15.

Soupeř je v aktuální tabulce po 21 odehraných zápasech na druhém místě tabulky se ziskem 43 bodů. Ve vzájemném domácím zápase na podzim Újezd vyhrál v Libiši 2:1, i když náš tým vedl po gólu Matyáše Jánského od první minuty. Újezd v předchozím utkání remizoval na hřišti Chomutova 0:0. Hlavním rozhodčím zápasu bude Petr Vít.


Béčko

Libišský B tým má v sobotu 15. dubna na programu také náročný zápas. Od 17 hodin totiž nastoupí v Obříství, tedy na hřišti suverénního lídra mělnického okresního přeboru.

Obříství v dosavadních šestnácti zápasech zaznamenalo 13 výher, dvě remízy a jednu prohru. Po šestnácti zápasech vede tabulku přeboru o devět bodů před druhou Vysokou a o 12 bodů před Velkým Borkem. Oba soupeři ale mají zápas k dobru.

Na podzim béčko v domácím zápase na Obříství nestačilo, když vedoucí tým soutěže vyhrál v Libiši 2:1. Béčko zatím v jarní části sezóny čeká na výhru, když remizovalo s Velkým Borkem (0:0), ve Vraňanech (1:1) a prohrálo s Vysokou (1:4). Po šestnácti kolech je aktuálně na osmém místě tabulky.


Dorost

Dorostenci mají odehráno 15 soutěžních zápasů a nachází se momentálně na 4. místě tabulky středočeské I.A třídy ve skupině B. Naposledy vyhráli 2:1 v Klecanech.

V sobotu 15. dubna hrají na domácím hřišti od 10:00 s Roztoky/Libčice. Zápas byl přeložen kvůli podmáčenému hřišti na pondělí 1. května 2023 od 15:00.


Starší žáci hrají v sobotu 15. dubna od 14:00 v Cítově. Mladší žáci o den později od 14:30 ve Všetatech.

Reklama