|

Muži B: Všestudy – Libiš B 0:1 (0:1)

Ve Všestudech jsme nastoupili s cílem konečně trochu vylepšit vzájemnou bilanci. Začátek nám moc nevyšel, domácí měli asi 6 standardních situací, ale žádná pořádně neohrozila branku.

Vypracovali jsme si po pěkných akcích také šance, Šobrova střela šla těsně okolo levé tyče domácího brankáře, pak si Šobr při další šanci obhodil brankáře, ale netrefil. Další šanci měl Matucha, který akrobatickou střelou těsně minul nad břevno. Branku jsme vstřelili po chybě domácích, Šobr sledoval míč, obhodil brankáře a zavěsil a vedli jsme 1:0. V kabině jsme si řekli, že musíme hrát furt aktivně a napadat, a to se nám dařilo a byli jsme lepší.

Zkazil to až v 70. min. Chorvát, kdy za oplácení dostal červenou kartu. Zatáhli jsme se a postupně jsme prostřídali. Domácí měli jednu šanci a my měli dvě – Havlík špatně trefil míč a tu největší – po faulu na Novotného jsme kopali penaltu 3. minuty před koncem, ale Šobr možnost zahodil.

Nakonec jsme to ubojovali a zaslouženě vyhráli. Kluci, včetně náhradníků, podali fantastickej výkon, zatím vůbec nejlepší na podzim, muselo se to líbit těm pár divákům co tam byli. Teď nás čeká další oříšek v podobě Velkého Borku. Když podáme stejný výkon, tak můžeme uspět a v to věříme. Děkuji klukům z áčka a dorostu, že nás výborně doplnili. Trenér Urbanec

Branka: Šobr

Sestava: Mündl – Novák – Malík, Zuskin, Chorvát – Novotný (83. Havlík), Pazdera (90. Žák), Eisner (55. Pilař), Brynda (83. Makovský) – Šobr, Matucha (77. Pospíšil).

Reklama