|

Muži B: Nehvizdy – Libiš 3:6 (2:0)

V neděli jsme nastoupili proti domácím Nehvizdům a všech 15 hráčů si zahrálo alespoň poločas.

Začátek utkání nás nezastihl v dobré pohodě, domácí nás zaskočili agresivní a perfektní hrou, všude jsme byly pozdě. Domácí nám dali do poločasu 2 branky a nastřelili 3x brankovou konstrukci a některé šance zahodili.

My jsme měli 4 šance, ale žádnou jsme neproměnili. Do druhého poločasu jsem trochu pozměnil sestavu a začali jsme dobře, ale udělali jsme opět hrubku a prohrávali jsme 0:3 asi v 50.minutě, ale i přesto jsme začali konečně trochu lépe kombinovat a v 60. minuntě dal Eisner branku na 1:3 a o chvíli později jsme snížili po chybě domácího brankáře na 2:3 Šobrem.

Od té chvíle jako by nás polil někdo živou vodou a postupně jsme přidali další 4 branky- Brynda, Šobr, Buzek a Pilař.

V poločase jsem tomu moc nevěřil, ale neskutečně jsme se zvedli a otočili jsme z 0:3 na 6:3. Domácí mají výborný mužstvo a jsem rád, že tady můžeme sehrát na výborném hřišti turnaj. Kluky musím pochválit, že to odmakali až do konce a že to za stavu 0:3 nezabalili. Teď máme volno a za 14 dní nás čeká Zeleneč.

Trenér Urbanec

Sestava: 1. poločas: Chládek – Malík, Pilař, Chorvát, Buzek Tomáš – Havlík, Eisner, Pazdera, Makovský – Brynda, Matucha. Do 2. poločasu nastoupili: Novák, Žák, Hochmann, Šobr.

Reklama