|

Muži B: Libiš – Kralupy 4:1 (0:1)

V sobotu jsme nastoupili k prvnímu mistrovskému utkání proti lídrovi naší tabulky z Kralup.

Od začátku jsme hráli na jednoho útočníka a s 5 záložníky, chtěli jsme dobře bránit a vycházet do brejků. První poločas se nám moc nepovedl a po naší chybě jsme inkasovali branku v 16. minutě. Měli jsme za poločas jedinou šanci, ale tu jsme nevyužili.

Hosté měli ještě dvě šance, ale také z toho nic nebylo. První poločas byl celkem vyrovnaný, ale skončil pro hosty 1:0.

Do druhého poločasu jsem byl nucen střídat kvůli zranění Michala Buzka, a tak naskočil Makovský z dorostu. V kabině jsme si řekli, že nemáme co ztratit, opět jsme dobře bránili a vycházeli jsme do protiútoků.

V 51. minutě jsme vyrovnali po přihrávce Chorváta na Eisnera perfektní brankou. V 62. minutě se mně povedlo střídání, kdy Douša po 5 minutách na hřišti dal nakonec vítěznou branku po nádherné přihrávce Eisnera. Třetí branku jsme přidali po nedorozumění hostů a Matucha bez problémů zvýšil do prázdné branky na 3:1 v 81.min.

A poslední branku dal náš nejlepší hráč na hřišti Eisner v 90. minutě po samostatném úniku na konečných 4:1.

Dnes musím všechny kluky pochválit včetně dvou dorostenců T. Buzka a D. Makovského za perfektní výkon a zasloužené jsme vyhráli. Děkuji trenéru dorostu, že jsem mohl kluky využít, i když je v neděli čeká těžké utkání.

Teď zajíždíme do Kostelce, kde nás určitě nečeká nic lehkého. Trenér Urbanec

Libiš „B“ – Kralupy 1901 4:1 (0:1)

Branky: 51. a 90. Eisner, 67. Douša, 81. Matucha.

Sestava: Mündl – Novák – Malík, Pilař, Chorvát – Novotný, Eisner, Buzek Tomáš (71. Pospíšil), Žák (62. Douša), Buzek Michal (46. Makovský) – Matucha (89. Kletečka).


Hodnocení Martina Pazdery, toho času zraněné opory B týmu, na kterého se všichni těšíme zpět na hřišti:

V prvním jarním kole Okresního přeboru Mělník došlo ke střetnutí 4. a 1. týmu této regionální soutěže…zápas byl od začátku v režii libisskeho béčka, i když do vedení se po chybě domácích dostali hosté.. nutno říct, že po celý zápas tahali hosté za kratší konec. Vše se potvrdilo v momentě, kdy domácí Eisner předvedl něco, co je málo kdy vidět v top fotbalových soutěží. Skvělé představení co se týká gólů a týmového výkonu dokonal znovu domácí kapitán Eisner, kdy přešel celé hřiště a dal výsledku i celkové podobě utkání nádherný konec z pohledu domácího celku. Objektivně musím říct, že výkon domácího Eisnera zapadal spíše do zápasu divize! Klobouk dolů…

Reklama