|

Muži B: Libiš – Dolní Beřkovice 4:2 (2:2)

V sobotu jsme hráli v tu dobu s předposledními Dolními Beřkovicemi. V kabině jsme si řekli, že to nesmíme podcenit, ale samozřejmě hosté hráli v devíti na vápně a odkopávali míče jen nazdařbůh na naší polovinu a hráli na brejky.

První branku jsme dostali v 7. minutě, druhou v 19. minutě, obě po katastrofálních chybách a mohlo to být horší. Hosté naštěstí 2x netrefili bránu.

Probrali jsme se až okolo 30. minuty, kdy jsme hostům vůbec nepůjčili míč a vytvářeli jsme si šance, které jsme trestuhodně zahazovali. Branku jsme vstřelili ve 37. minutě. po obrovském tlaku se prosadil Kaiser. Další branku přidal ve 39. minutě Novotný z penalty (jasný faul na Matuchu).

Do poločasu jsme to už nestihli otočit. V kabině byla bouřka a pomohlo to, hosté se dostali možná 2x k naší šestnáctce. No ale co jsme neproměnili, to bylo neuvěřitelný. Měli jsme tak šest 100% šancí, ale vždy jsme nepochopitelně netrefili branku anebo jsme trefili brankáře.

Branku jsme trefili až v 77. minutě Matuchou na 3:2, který sám mohl dát minimálně 5 branek. Čtvrtou branku vsítil můj žolík v 87. minutě Douša, který to zatím zakončuje s chladnou hlavou, tak doufám, že mu to vydrží.

Teď zajíždíme v neděli na horkou půdu do Tišic. Kluky musím pochválit samozřejmě jen za 8 minut prvního poločasu a zbytek druhého, že to i za stavu 0:2 nezabalili a chtěli vyhrát.

Trenér Urbanec 

Okresní přeboř Mělník, 22. kolo:

Libiš – Dolní Beřkovice 4:2 (2:2)

Branky: 37. Kaiser, 39. Novotný z pen., 76. Matucha, 87. Douša – 7. Štěpánek, 19. Vajo.

Sestava: Mündl – Kaiser, Novák, Dobrovolný – Havlík, Eisner, Pazdera (73. Pilař), Novotný, Makovský (52. Malík), Matucha, Kletečka (66. Douša).

Reklama