|

DOROST: Libiš – Bělá p. B. 2:0 (0:0)

K dalšímu utkání jsme museli udělat jednu změnu kdy nemocného Zahradníčka nahradil Málek. Věděli jsme, že hostující tým v minulém kole porazil silný tým Brandýsa nad Labem, a že zápas nebude nic jednoduchého.

V prvním poločase byla vidět chuť po vítězství, ale v koncovce jsme nedokázali pořádně srovnat mířidla. Ve třech šancích prvního poločasu se ocitli Kubíček, Makovský a Najmon. Soupeř v prvním poločase kromě třech rohových kopů toho moc neukázal. V kabině jsme si řekli ,že musíme být klidnější v koncovce a daleko více zkoušet zakončení ze střední vzdálenosti.

V 58. minutě se nám povedla rychlá akce z pravé strany a Najmon otevřel skóre utkání. Poté hostující tým posunul svého nejlepšího hráče do středu záložní řady a několikrát bylo zle před naší brankou.Důležitým okamžikem byla 65 minuta, kdy jsme zaspali a Škrna konečky prstů vytěsnil střelu na rohový kop.

V 70 minutě si vzal Kubíček míč ve středu hřiště obešel dva hráče a krásně zakončil na zadní tyč. V 77. minutě jsme ještě orazítkovali střelou Čepce břevno. Musím celé mužstvo pochválit za bojovnost a vyzvednout výkon Čepce, Kubíčka a velmi dobře pracujíci stoperskou dvojici Mundl, Makovský.

Sokol Libiš – FK Bělá pod Bezdězem  2:0 /0:0/

Branky: 56. Najmon, 70. Kubíček.

Sestava: Škrna – Novák, Mündl, Makovský, Hvězda (61. Vorel) – Plaček, Čepec, Kubíček, Málek (79. Opletal) – Rác (84. Fendrych) Najmon.


Reklama