|

MUŽI B: Hodnocení podzimní části sezóny 2018/2019

Podzimní část sezóny jsme ukončili na pěkném 4. místě s 8 výhrami, 2 porážkami a 3 remízami, ale ve všech případech jsme prohráli rozhodující pokutové kopy, naše skóre doma – 18:8 a venku – 19:11, celkem 37:19.

V normální hrací době jsme prohráli jen první utkání v Kralupech a v šestém kole na domácí půdě s Velkým Borkem.

Na brankách se podílelo celkem 11 hráčů – nejlepším střelcem našeho mužstva byl Jan Matucha s 10 brankami, i když neodehrál všech 13 zápasů.

Pak následovali Martin Šobr – 5, Pavel Douša a Jan Prieložný – 4, po 3 brankách dali – Matěj Hrnčíř, Filip Mündl a Pavel Novotný, 2 Bahaeddine Ghanmi a po 1 brance vstřelili Buzek Michal – naše podzimní posila, Pazdera Martin a Novák Martin.

Před začátkem se mně sešlo poměrně dost hráčů, ale postupem času se kádr začal ztenčovat – vinou zranění, ale někteří také přestali chodit. Ani tak to nemělo vliv na naše velmi dobré umístění a hru.

Postupně jsem to doplňoval o hráče „A“ týmu a dorostu po dohodě s trenéry. V domácím prostředí se nám vůbec nedařilo, řekl bych, že to bylo naše nejhorší domácí tažení. Za to venku, kde se nám v minulosti nedařilo, jsme udělali víc bodů, a to 16. Naopak v domácím prostředí jsme vytěžili jen 11 bodů.

Teď budeme odpočívat a doufám, že se kluci pomalu dají dohromady a budeme zase na jarní boje v plné síle. Zimní přípravu už mám skoro celou naplánovanou a doufám v to, že kluci budou opět makat a s radostí půjdou do jarních odvet.

V podzimní části, ač je to neuvěřitelné, bylo za nás celkem 38 hráčů, ale ne všichni zasáhli do utkání. Největší počet utkání odehráli dva hráči Martin Novák (12 – 1042 minut) a náš kapitán Eisner Ondřej (12 – 1009 minut).

Řekl bych, že tenhle podzim bodově byl za posledních pár let nejúspěšnějším. Pro mě nejlepším utkáním podzimu, které jsme sehráli, bylo to ve Všestudech, kde jsme hráli opravdu velmi dobře a zaslouženě vyhráli. Za to ne nejhorším, ale nejsmolnějším utkáním, bylo to doma s Borkem, kdy jsme dostali branku zbytečnou v 88. minutě, a tím jsme prohráli.

Celkově podzim hodnotím jako velmi úspěšný a chci poděkovat klukům, co za béčko nastoupili, za velmi dobře odvedenou práci. Kustod Jan Trédl to poslední zápasy nějak flákal a už to není co dřív, asi už jde do puberty a zapomíná na své povinnosti, které u nás má (radši běhá za děvčaty :-D:-P).

Děkuji vedení a všem co se o nás starali.

Trenér Urbanec

Reklama