|

Dorost: Libiš – FK Dobrovice 3:0 (3:0)

V neděli jsme nastoupili do zápasu proti Dobrovicím, které měly po 2 kolech 3 body, ale věděli jsme, že je to soupeř, s kterým musíme udělat body i přesto, že nám chyběl Bušínský po minulé červené kartě a Najmon, který měl potíže.

Nakonec se nám to i povedlo a nechali jsme si body na domácí půdě s výsledkem 3:0.

Sestavu jsme opět trochu pozměnili s tím, že jsme chtěli posílit hru dopředu a to se nám povedlo a od začátku utkání jsme měli větší tlak na soupeře, kterého jsme nepouštěli do žádných šancí.

Dokázali jsme kolikrát ohrozit soupeře branku a ve 12. minutě přišla první branka. Po přímém kopu Baloga od poloviny hřiště se míč dostal k Reznerovi, který to vzal na sebe a vystřelil. Stav utkání 1:0. Chvilku po rozehrávce byl tlak na soupeře, tak jsme získali míč pro nás a faul na našeho hráče, k zahravání přímého kopu se postavil opět Balog který to poslal do vápna přímo na hlavu Makovského a ten dával gól. Stav utkání byl 2:0.

Hra se trochu srovnala šance byly na obouch stranách. Začali jsme dělat chyby v obraně, ale vše dopadlo dobrě. Po půl hodině hry jsme se dostali opět do vápna, kdy soupeř nedokázal odkopnout míč daleko od vápna. První střela za vápnem byla zblokovaná, ale druhá střela, kterou vyslal Horák k tyči už skončila gólem. Stav byl 3:0.

Do poločasu jsme kontrolovali hru a do jedné šance se dostal už jen Balog, který ve 40. minutě to vzal na sebe a z 30 metrů vystřelil a trefil tyč. Do druhého poločasu jsme žádné změny neudělali a snažili jsme se hrát pořad stejně a držet si svojí hru. Soupeř měl i nějaké šance, ale Škrna byl dneska výborně připravený a za svá zadá nedovolil soupeři v utkání skórovat.

A na skóre se nic už nezměnilo ani na naši straně, postupně jsme prostřídali, do hry se podívali Fendrych, Vorel, Málek a Kašpárek. Za výkon proti Dobrovicím bych chtěl hráče pochváli, byla to zasloužená výhra a odmakaný výkon.

Trenér Douša

Sestava: Škrna – Plaček, Zahradníček, Mündl, Hvězda (82. Málek) – Horák, Rezner (87. Kašpárek) Balog, Makovský (C), Kubíček (70. Fendrych) – Rác (73. Vorel).

Reklama