|

Dorost: Libiš – Dolnobousovský SK 3:4 (1:2)

Do utkání jsme museli udělat dvě nucené změny. První na pozici stopera, kde nemocného Mündla nahradil Makovský a Najmona, který navštívil zemi našich západních sousedů, nahradil Bušínský.

Do začátku utkání jsme na hřišti Chlumína vstoupili o poznání hůře než náš soupeř. I přesto, že jsme na to kluky několikrát upozorňovali, byli to hosté, kteří nás nachytali v nedbalkách.

Dlouhý míč za naší obranu nepohlídal Plaček a hostující útočník střelou na zadní tyč nedal vyběhnuvšímu Škrnovi nejmenší šanci. Netrvalo dlouho a po ostrém souboji zůstal ležet Zahradníček, ale hrálo se dál a hosté se lacino dostali do dvoubrankového vedení.

Na to se nemohl dívat Makovský a po jeho individuální akci bylo sníženo na rozdíl jedné branky. Nasledovala hezká akce, kdy se hezky uvolnil Bušínský, ale Fendrych nabídnutou šancí pohrdnul.

To bylo bohužel všechno z naší strany v prvním poločase. V kabině jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb bez míče, ale hlavně se pokoušet o střelbu ze střední vzdálenosti, protože hostující brankář byl malé silné postavy.

Prvních 15 minut se nám to celkem dařilo, střely Kubíčka, Horáka pochytal golman a střela Bušínského skončila na břevně. Netrvalo dlouho a hostující tým nám po jednoduché akci středem dal třetí gol. Chvilku jsme byli zaskočeni, nicméně zanedlouho jsme z trestného kopu Horákem snížili na rozdíl jedné branky.

Bohužel následovala zase chyba ve středu obrany a bylo 4:2. V závěru se nám podařilo Reznerem snížit na rozdíl znovu jedné branky, ale bylo již pozdě.

V tomto utkání jsme měli sice snahu, ale byli jsme hodně naivní, nezvládli jsme zápas takticky a soupeř nám ukázal, jak je jednoduché dát branku. Naše akce byly strašně složité, pomalé a finální fáze byla hodně špatná.

TJ Sokol Libiš – Dolnobousovský SK 3:4 (1:2)

Branky: Makovský, Rezner, Horák.

Sestava: Škrna – Plaček (80. Málek), Makovský, Zahradníček, Hvězda (81. Kašpárek) – Horák, Bušínský, Rezner, Fendrych, Balog (15. Novák) – Rác (80. Vorel).


Reklama